Tea er idag blevet øjenlyst – uden anmærkninger.

Tea er fri for øjensygdomme.

Det kunne jeg da bruge ventetiden på – at få øjenlyst Tea, der jo er fyldt 5 år og dermed stadig underlagt et krav om øjenlysning før stambogsføring af hendes planlagte kommende kuld.

DKK fjerner kravet pr.1. januar 2013, men raceledelsen anbefaler det stadig. Jeg synes, at det er betryggende at vide, at øjnene er som de skal være, og at Tea ikke bærer rundt på f.eks. arvelig Cataract.

Tea blev øjenlyst af Sønderup – og en dyrlæge, der var tilstede som aspirant i forhold til øjenlysning. De fandt ikke tegn på noget som helst, der ikke skulle være der, så hun er fuldstændigt fri for alt, som man kan undersøge for, i de søde øjne:-).

Da hun blev øjenlyst første gang, sagde dyrlægen i Ringe, at hun havde virkeligt fine øjne. Idag snakkede de om, at man ikke kunne se, at hun er 5 år i øjnene, hun ser yngre ud:-). Hihi – ikke så ringe endda;-).

Her er hun så – 5 år gammel:-).

2 replies
 1. Ulla Groth Andersen
  Ulla Groth Andersen says:

  Hej Theas mor
  Tak for sidst,min mand,søn og jeg var fuldstændig solgt efter,at have set dine skønne hunde.Vi er på din hjemmeside hver dag,for at se om hun snart skal til Sjælland.
  Med venlig hilsen
  Ulla og Gunnar Ferritslev

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Hej Ulla og Gunnar
   Selv tak:-). Det var dejligt at møde jer, jeg er helt tryg ved tanken om at levere en lille “mallaig” til jer:-), nu venter vi bare på, at få den lavet;-).

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *