Farvel kæreste Cassie

NOVCH SEVCH Mallaig Casual sweet Cassie

1.november 2011 – 15. september 2023

Cassie juli måned 2022 – på hundeferie på Langeland

En stor personlighed og helt igennem sin egen type er taget til de evige jagtmarker. Cassie var datter af Tea, og alle der kendte Cassie elskede hende. Måden hun kom folk logrende i møde med sit hoved en smule sænket var utroligt indtagende. Cassie boede hos Pia på Sælland, og her levede hun er aktivt hundeliv på første klasse. Cassie var hjemme på Fyn på ferie en del gange, og det var helt ubesværet for hende at skifte mellem Pia og mig. Cassie har været med på sportur både til Sverige og Norge, hvor hun uden besvær, og indrømmet uden ret meget træning, da hun kun blev trænet i spor på Fyn, tog både det svenske og norske vildtsporchampionat. 

Cassie og Pia har arbejdet med lydighed, og de opnåede deltagelse ved DM i lydighed i Odense – en mega hyggelig dag. Hygge var i det hele taget Cassie i en nødeskal, hun elskede gode gåture, opmærksomhed og lækkerier. 

Cassie var en fantastisk mor for E – kuldet, hvor hun passede sine 6 små med omhu og medfødt talent. Det var luksus at få en så velpasset, og harmonisk tæve hjem til Fyn for at have sit kuld.

Cassie var noget særligt, og verden er et fattigere sted uden den sorte bjørn med det store hjerte. Det er hårdt at forholde sig til, at en af de gamle er væk. Tusind tak til Pia for at have givet Cassie det kærligste og rigeste hundeliv man kan forestille sig. RIP søde Cassie.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *