Freja 5 år.

Freja 

Freja er min første ft. cocker. Jeg fik hende, da hun var 16 måneder gammel fra Vagn Ovesen – Kennel Leadway. Freja er lille, hun vejer godt 9 kg, hun har meget udstråling og personlighed, og hun er dronning i mit lille “hunderige”. Freja er meget nem og afbalanceret i daglig omgang, hun hviler i sig selv, og er meget en “on/off” hund.

Freja og jeg er kommet et godt stykke træningsmæssigt set. Jeg tror aldrig, at vi bliver færdige med at træne, men det er faktisk det spændende og udviklende ved at arbejde med cockere, og jeg har lært utroligt meget sammen med Freja. Jagtmæssigt set kommer kommer Freja ind i alt krat og er eminent til at søge i brombær ved den mindste mistanke om fasaner. Freja kan arbejde stabilt og koncentreret en hel jagtdag, og hun er en villig apportør – og hun udmærker sig især når det gælder anskudte fugle. 

Freja er har virkeligt rykket til en del her i mit hundehus – hun sover i min seng, som den første hund nogensinde. Jeg holder enormt meget at Freja, og hun ved det godt, og bruger tit sin “cockerlillefinger” til at sno mig lidt – eller måske meget ind imellem. Det gælder om at have det godt sammen, og det har Freja og jeg.

Begge Frejas forældre er markprøvede, og Frejas mor Muddy Lane Lilly har som bedste resultat 2. vinder i vinderklasse og 3.vinder på mesterskab.

Fakta

Køn Tæve HD: A  
Født 14-6-2017 AD: 0  
DKK reg. nr og DJR DK19570/2018, 11-0270-17 Sundhed  
Ejer Gunvor Hjort HD Index  
Opdrætter Per Ø. Nielsen Sikkerhed  

 

Stamtavle

Sugarbullet Enforcer FTCH Moelfamau Griffon FTCH Argyl Warrior
Flora Spredabel
FTCH Scarlet Dusk Countryways Druid
Kenmilleven Alabama
Muddy Lane Lilly af Leadway FTCH Maesydderwen Spartan FTCH Maesydderwen Scimitar
FTCH Priorsmeadow Dancer
Rowdy Rose FTCH Larford Cateran
Sirbenfro Jay of Steadroc

Billeder

Resultater: