Hunters kuldet

 Eastwoods Phoebe af Mallaig 

Tiptopjack Odyssey af Huntmore 

Født 29. december 2022

 

 

Stamtavle for det Hunters kuldet

Tiptopjack Odyssey af Huntmore GB.FTCH. Dardnell Dealer
GB.FTCH. Parbreck Jefferson
FTAW. Larford Celt
GB.FTCH. Mallowdale Music of Tiptopjack GB.FTCH. Danderw Druid
GB.FTCH. Mallowdale Guppy
Eastwood´s Phoebe af Mallaig

 
Glenugie’s Eclipse af Go Get It
FTCH Gusty Silvan
FTCH Mallowdale Ria
Santiam Dora FT CH Moelfamau Griffon
Galway Nymph of Santiam
Hunters kuldet består af 2 hanner og 3 tæver:

Mallaig Hunters Choice (Pelle) – golden han 

Mallaig Hunters Hero (Hugo) – golden han

Mallaig Hunters Gold (Daisy) – rød tæve

Mallaig Hunters Heart ( Aya) – rød tæve

Mallaig Hunters Joy (Skye) – rød tæve

Der er masser af film og billeder på fb , hvor man kan følge kuldet fra første dag og de 8 uger, hvor de var her hos mig. 

Det er en kombination, som jeg har tænkt mig at gentage om et par år, så her er min beskrivelse af kombinationen.

Phoebe har et fantastisk temperament, hun er blid og venlig overfor alt og alle. Phoebe arbejder med højt tempo, stor smidighed, hun har et super lækkert søg,  og  er meget kontaktsøgende og pleasende. Phobe apporterer villigt alle former for vildt

Peanut har jeg kendt igennem flere år. Han er en ualmindeligt dejlig hanhund. Let håndterbar og meget kontaktsøgende. Han har et tæt og energisk søg, han har ekstraordinært gode vildtfinderegenskaber og stor apporteringsglæde.

Peanut har vist sit værd i avlen. Han er far til mange velfungerende, sunde og samarbejdsvillige hunde – bedste jagtmakkere man kan forestille sig. Der er afkom efter ham, der er præmieret på markprøve, og han er sidst men ikke mindst far til vinderen af det danske cockermesterskab 2021.

Linjeavlsmæssigt set ligger GB.FTCH. Danderw Druid bagved både Phoebe og Peanut og der er stærke Mallowdale tævelinjer fra begge sider. 

Både Phoebe og Peanut er “tænd/sluk” typer, der bor inde i huset som fuldgyldige familiemedlemmer. Jeg forventer samarbejdsvillige og kontaktsøgende hvalpe, der har potentiale til at blive jagthunde med stort drive og  kærlige familiehunde.

Hvalpene i det planlagte kuld sælges til jægere, der kan og vil engagere sig i træningen af en sådan en lille energibombe, og som samtidig elsker at de ligger i arm og er en del af familien.

Phoebe var en fantastisk mor for sine hvalpe – omsorgsfuld og da de var store nok, så legede hun også med dem. Jeg følger kuldet så godt som muligt, og planlægger selv at beholde en tæve, når det bliver aktuelt.