Cassie har det godt. Hun er glad og tilfreds og så har hun jo fødselsdag i dag. Jeg synes ikke, at jeg vil køre i skoven med hende mere. Der er for meget hoppen ud og ind i bilen og det er ikke styrbart nok simpelthen. Så vi går barselsture nu. Den gamle, den halte, den højdrægtige og den gule krudtugle. Fed cocktail – hehe;-). Den gule får noget ved siden af, det er ikke nok til hende nemlig.

Casssie kan sagtens hoppe, det er ikke det det handler om. Hun skal også køre op til Gert på onsdag, men jeg skåner hende for daglige ud og indspring i bilen. Hun er ved at komme ind i “hvalrosstadiet”, og hun har virkeligt ændret markant facon i løbet af denne her uge. Det er lige før, at hun vokser bare på en nat.

Vi passer på hende, og hun lunter gladeligt med på barseslsturene. Hun føler sig sulten, og hun er på 3/4 hvalpekost og resten normalt i denne her uge. Hvalpene er inde i deres største vækstfase, så det er derfor. Igen skal vi passe på hende ved ikke hverken at under eller overfodre hende. Jeg vender det lige med Gert på onsdag, hvor hun skal have herpes nummer to.

1-11-2015.3

7 ugers drægtighed er gået- billedet er taget i går lørdag.

I dag er Cassie på 49. dagen og nedtællingen er i gang. Jeg starter med at tage temperatur på hende midt i ugen.

1 reply
 1. Jennifer Dellgren
  Jennifer Dellgren says:

  Åh lille “tykke” Cassie!
  Vi savner dig, og vi kommer over og siger hej til dig og dine små babyer! (pas på at jeg ikke kommer til at tage dem med hjem).
  Håber at du nyder fyn, for pigerne på Sjælland savner dig.
  Martha synes snart at Rumla er håbløs, og man kan godt mærke at du mangler.
  Rumla er den samme glade pige som ligner et spørgsmålstegn. 😀
  Glæder os til at se dig snart min søde bebsemus!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *