Tillykke til C-kuldet.

Så blev C-kuldet 4 år. Søde, sunde og glade Major-Teabørn. De bliver onkler og en enkelt moster om et par uger. Jeg fik en hilsen fra Sammie og Nynne i dag – dejligt. Cassie har fået fødselsdagssang og vafler i dag, det var hun rigtigt godt tilfreds med:-).

C-kuldet er mit første gennemfotograferede kuld, og det er rigtigt spændende at føre den linje videre.

Det var tid til at mødes med Leon i går. Det var længe siden sidst. Det er fordi, Leon har svært ved ikke at jagte harer, og så løber han bare ad h….til. Diva følger ham ikke særligt langt, men det er jo ikke smart for Leon. De fik sig en god og harefri løbetur i går, der gik det rigtigt fint.

Så kom Gimle og co. bagefter, og Diva og Gimle, de leger bare igennem, så det var dagens aktivering for Diva. Tea har det bedre, men hun kommer ikke med i skole med forbinding på. Hun halter så også en del, så det vil være synd.

Vi er i øvrigt i gang med en megafældning – Diva drysser overalt, så det var godt, at jeg ikke havde meldt til Herning.

Den tid er gået, hvor jeg gider at stille med en hund uden pels. Jeg overvejer at prøve at tage hende med i skole – overvejer……;-). Tror, at det vil være sundt for hende nemlig.

I dag har Diva og jeg været en kort egotur i skoven, hvor vi har trænet. Det var dejligt, hun er så sød, når hun er alene afsted, det er lige hendes stil.

Linnea havde Lærke med i fredags (altså som vikar på min skole). Hun lagde ud med at pointere, at hvis de opførte sig pænt, så var Lærke med – hvis ikke, så fjernede hun Lærke. Hehe ren hundetræning efter “madskålsprincippet”.

Det gjorde en stor forskel i de to 3.klasser, som hun var vikar i. Det tog simpelthen toppen af de urolige drenges uro. De lå stille med Lærke på gulvet og fik læst historie, det er stort, det ved Linnea, der har haft dem før – uden hund.

Derudover brugte hun Lærke til at afværge en konflikt, der var ved at opstå mellem to drenge. Hun gav den ene dreng Lærkes snor – “Værsgod – vil du holde Lærke”? – “Ja” sagde han så og så var der ikke mere konflikt. Jeg er s.. stolt af både Linnea og Lærke, det gjorde de godt:-). Man skal så lige huske, at det er hårdt arbejde for hunden at være så meget på, og det husker vi også. Hun får pauser, og hun er ikke med hver dag.

Lidt “ikkehund” men hest, der alligevel lugter lidt af noget, som vi også har i hundeverden, det fik vi mulighed for at snuse til i dag. Man kan sige held i uheld, for Teas afrevne klo gjorde, at jeg også kunne være med i dag.

Der kom en og chipmærkede stedets føl, og han er en stor kapacitet i forhold til eksteriørbedømmelse af islandske heste. Vi var jo lidt nysgerrige med den unge Hatid – og bare sådan nysgerrige omkring det i det hele taget. De skal ikke stå som en labrador, det er virkeligt svært for mig at fatte. Tror det er Linnea, der skal stille hende, for det er virkeligt underligt for mig at acceptere, at de ikke skal stå parallelt. Ellers kigger man faktisk på nogen af de kendte ting – f.eks. overlinje og udtryk.

1-11-2015.1 1-11-2015.2

Der er ingen der kan give en løbetur som Leon – de giver den max gas de to, og de elsker det begge to.

12200825_10153061549706470_1249384597_-rr 12201022_10153061549251470_961492020_n.rrr

Ups så smuttede der lige et billede ind af den – efter min mening frustrerende opstilling, som eksperten ville have.

I øvrigt blev hun bedømt til karakterer over middel – 1.klasses bygning – fin pige:-).

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *