Næsten en regvejrsdag

Lidt fugtigt har det været ind imellem, og når det har regnet, så har de været i bryggerset de små – efterhånden ret bidende banditter;-). Det hyggede de sig fint med, og de hygger sig i det hele taget. Spiser og sover og leger:-). De har været i den store have både igår aftes og her i formiddag. De skal jo have udvidet deres verden i takt med deres udvikling, og det tog de også rigtigt pænt – løb lidt rundt og blev hurtigt trætte.

Jeg har købt et bassin til dem, jeg glæder jeg mig til at se, hvordan de tager imod det:-).

1-8-2013.1

Lidt tøsefnidder;-).

1-8-2013.2

Zinktønden er lagt ud til dem fordi den larmer, hvis de går ind i den eller, hvis de støder til den. For at vænne dem til lidt uventet støj. Se nu lige Tea i baggrunden. Hun er en æbletyv. De er for sure endnu, men hun tager dem, bare fordi hun kan – åbnebart.

1-8-2013.3

Catman troner som en konge over hvalpene. Han går bare rundt blandt dem, og han synes, at han skal have mad sammen med dem også;-). Det får han så ikke.

1-8-2013.4

Grøn har fundet et bytte. Så er det med at komme væk – inden de andre snupper det;-).

1-8-2013.5

Rød overtog det, og hun får lige slået det ihjel et par gange.

1-8-2013.6

Grønne jordbær er da ret spændende – mener Gul.

 

4 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Rigtig fine billeder, som du har taget af hvalpene Gunvor. Mit kompliment. Hvor har hvalpene det godt hos dig og din familie. De hygger sig og får en kanon god prægning også på katte 🙂 . Det ser vi også på Nynne. Hun er den eneste af alle de hunde, som vi har haft, der ikke hader katte 🙂 God sommer.
  Hilsen Ole

  Reply
  • Gunvor
   Gunvor says:

   Tak for de fine ord Ole:-), Jeg må jo klare det helt selv i denne her omgang;-). Det er praktisk, at de ikke tænder helt af, når de ser en kat – enig.

   Reply
 2. Maria Grothe Hjort
  Maria Grothe Hjort says:

  Sikke dog der går hurtigt nu, super søde. Tænk Tea ikke spiser æblerne endnu, Gimle har allerede plukket alle pærer og æbler i hoppehøjde og spiser dem med velbehag 🙂

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *