Weekend på terrassen

Jeg – og hvalpene nyder, at det har været godt vejr, og de har været på terrassen det meste af tiden i dagstimerne – og også i de lune aftentimer. De har også været ude på den store græsplæne, og det er stadig nyt område for dem, men de er trygge og leger sammen – også derude;-). Der har været besøg af to familier, der har reserveret en hvalp her i eftermiddag, og i morgen kommer der to familier – også kl. 16. Så er der besøg til dem tirsdag eftermiddag – og på fredag. Det var tydeligt, at de brugte deres soveområde inde ved muren som “helle”, hvis de ikke gad at snakke mere her i eftermiddag – ret smart egentlig. Når hvalpen går, så skal den have lov til at gå, og så må man snakke med en der gider, og det gik rigtigt fint her i dag:-).

3-8-2013.1

Det er ikke alle mine billeder der er pletskud – heller ikke det her af “sorte”, men man får da et indtryk af et maskulint hoved – han er sød:-).

3-8-2013.2

“Vapperne, vapperne, vapperne”, så kommer de faktisk. Hygge på den store græsplæne:-). Tea har en engels tålmodighed med dem, jeg er lige ved at tro, at hun nyder denne sidste omgang hvalpe. Lærke har heller ikke hjulpet hende – overhovedet. Jeg tror, at hun fornemmer, at det klarer Tea helt selv, og så skal mormor ikke blande sig, det er ikke nødvendigt.

3-8-2013.3

Blå får “flødemams” – lidt flødesnask fra flødekartofler, det kunne han godt lide:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *