Første besøg

Vi havde et lille besøg her i formiddag til Tea og hvalpene – og til hvad vi kan kalde “gensidig godkendelse”. Jeg plejer ikke at have besøg så tidligt, men når familien lige er i området, så var det altså meget fint lige at kigge ind:-).

I nat var jeg oppe til dem én gang, men Tea ligger bare i kassen hos dem om natten – det gjorde hun, da jeg kiggede, og det kan mærkes på yveret, der ikke er spændt om morgenen.

Linnea er kommet hjem fra Roskilde, så nu er vi altså to til at nurse om de små dippedutter:-).

8-7-2013.22

 

Den store af de gule hanner og gul søster ligger med sort tæve i midten – Linnea er selvfølgelig helt vild med dem:-).

8-7-2013.11

Gul dreng, der er til at få øje på i kassen;-). Der er altid en meget forslugen imellem, og han får da også suget godt i bund.

8-7-2013.33

Dagens “pattebillede”. Der er en vis kamp om patterne. Nogen af dem tager bare den de sådan lige kommer forbi, og andre vil have den de præcis vil have – lige i midten, det er dem, der er de mest populære;-).

Jeg tillægger det ikke betydning i forhold til deres kommende adfærd, det ved jeg godt, at der er nogen der gør, men det har på ingen måde været sådan, at de mest grådige er blevet dominerende – eller meget selvstændige – ikke i mine kuld. Søde Chili fra B-kuldet var f.eks. rund som en badebold, da de lå ved “patten”, og hun fik altid den hun ville have. Hun er så blid og mild som nogen hund kan være, og hun er en rigtig “pleaser”.

Hvalpene bliver testet, når de er 61/2 uge gamle. Testholdet er sat:-)), det bliver et par garvede hundefolk. Her kan vi kredse os lidt ind på deres forskelligheder, og have lidt bedre redskaber til at hjælpe dem på vej træningsmæssigt set – end uden test. Mere om det senere

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *