Så kom der lidt styr på opdateringerne

Lærke juni 2013.

Det med, at hjemmesiden skal opdateres handler om, at selve programmet som den er lavet i har opdateringer, der åbenbart er nødvendige for, at siden ikke bliver for følsom over for angreb, så jeg må finde mig i det – og lære at navigere i lidt andre rammer. Det går okay, og jeg må bøje mig for sagkundskaben;-).

Hold k.., hvor er jeg træt idag. Jeg er ikke god til det med at stå op og sove og stå op og sove videre. Tror faktisk, at drømmesengen er en slags mål for dagen – eller bare lidt af dagen. Lærke får tur om Dallund Sø, og det nyder vi begge to – dejligt at strække benene lidt, jeg er jo vant til at gå en del, og det er jo lidt på standby i de her dage.

Lærkes pels ligger delvist på græsset, jeg har forsøgt at rede lidt af den af. Hun kan godt lide det, men hun står ikke rigtigt stille, mens man gør det, men står nærmest og tripper. Nå, løvriven skal igang, hvis det skal se nogenlunde ud derude;-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *