7 uger er gået – 2 tilbage

Det er helt utroligt at tænke på, der er kun 2 uger igen:-). Vi sætter “hvalpepaladset” op her idag, og det er da tegn på, at der er små på vej – meget snart.

Jeg smækker lidt billeder på senere på ugen – også lidt flere af Tea, der jo vokser ret hurtigt i omfang lige nu.

Vi har stoppet bilkørslen, så vi er gået over til lidt kedelige lange gåture i lokalområdet. Jeg forsøger at gå hen, hvor de kan løbe lidt løs, men det er ikke så let her i byen – vi skal ud på landet, og det er langt at gå. Tea går fint med nu, men jeg ved også, at det man kan kalde motion, det ebber ud hen imod slutningen af kommende uge, det hele aflæser jeg på Tea, det plejer ikke at være svært at tolke.

Fodermængden er også justeret ind – efter at have rundet Gert og Royal Canin. Den er øget noget, og her mærker jeg på Teas ribben – kan de med lethed føles, så er hun ikke for tyk. Dog skal hun jo have nok, og hun havde en periode i sidste uge, hvor hun slet ikke kunne slappe af, men kun tænkte på mad – lidt hul under øjnene, syntes jeg også, at hun var, så jeg skruede lidt op for foderet – fordeler det på lidt mindre – men flere måltider – og observerer huldet på siden.

Det har hjulpet på hende, og hun slapper godt af med jævne mellemrum.

Så er der gået 7 uger – der er ca. 2 uger til, at dippedutterne kommer ud i lyset:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *