Man kan huske en duft

Jeg er sikker på, at alle kender det med en duft, der minder en om noget helt bestemt. Det helt bestemte har ligget gemt længe – ikke nødvendigvis i mange år, men den er glemt indtil den pludselig er der igen. Sådan var det med hvalpekassen, da den kom op. Ikke fordi den lugter af noget, men da jeg vaskede den af med Rodalon, så kom det “at have hvalpe” lige med det samme til mig. Vi er klar nu, og jeg er så glad for, at jeg kan gå den kommende uge imøde uden at skulle tænke på andet end hvalpe:-).

Comments

  1. Karen Søndergaard says

    Når jeg ser din hvalpekasse vækker det dejlige minder i mig, og ønsker rigtig meget, at alt må forløbe som det skal. Vi glædes hver dag over vores lille Nynne.

  2. Dejligt at høre med lille Nynne:-). Jeg glæder mig over at tænke på, at hun er ved jer:-)). Kryds fingre for mor Tea om en uges tid:-).

  3. Karen Søndergaard says

    Kære Gunvor!
    Vi krydser alt hvad krydses kan!!

Skriv en kommentar

*