God humor

9. årgang leverede en god omgang humor på deres sidste skoledag. En kæmpe på hovedbygningen havde sat skolen til salg, og deres lærere hang rundt omkring på skolen i bedste westernstil som “wanted”. Sammen med lærerne hang så også Lærke som “wanted” det var virkeligt sjovt:-).

Lærke var med på dagen, så det kunne ikke være bedre. Hun tog tudehorn, megafoner og meget underligt tøj i stiv pote og med godt humør:-).

Det har været en helt igennem normal weekend med lidt gåtur og lidt træning. I fredags var det så meget regnvejr, at der ikke rigtigt mødte nogen op til LP træning – næsten. Diva fik i stedet lov til at lege med en golden på ca. et halvt år, der var mødt op, og det tror jeg, at hun var fint tilfreds med. I dag har det været store “klippekløroghalespidsdag”. Det er det ca. hver søndag, og Diva “lider” mest. Det er noget pjat, og det viser sig også, at hun overlever hver uge;-). Der skulle også dryppes mod lopper og flåter i dag, og når hun hører, at jeg åbner emballagen, så er hun den der er gået. Jeg render ikke efter hende, men snupper de andre to, og så tager jeg hende, når hun tror, at faren er drevet over, og så overlever hun også det;-). Et lækkert kaninøre bagefter, sætter enhver labrador i godt humør – også Diva.

Jeg har bestilt halsbånd til Norgesturen, og jeg venter spændt på at se, hvordan de bliver. Jeg kan godt lide at have halsbånd til dem, når vi er på ferie. Det er noget med ud af bilen på rastepladser i en fart, og så er der jo “båndtvang” i Norge om sommeren, og mange får. Man aner seriøst ikke, hvornår der dukker får op, så det med et ordentligt halsbånd og en god lidt lang og solid snor, det vælger jeg at prioritere. Som nævnt, så skal Cassie med til Norge, og hun pryder forsiden lige nu.

Billedet er taget i sommer. Det sødeste blik – hun lever virkeligt op til sit navn:-).

31-5-2015.2

Er det ikke bare godt fundet på? Jeg kommer til at savne dem, det er altid lidt hårdt at slippe dem løs.

31-5-2015.1

Lærke er selvfølgelig med på gruppebilledet, og hun har arvet deres tigerdyr. Tigerdyret har hun underholdt med en del gange i løbet af skoleåret:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *