Ups det er længe siden

Beklager tavsheden på bloggen. Det er der flere årsager til, men alt i alt, så har jeg meget at lave lige nu, så bloggen er blevet forsømt. Vi skal helt tilbage til grundlovsdag, hvor jeg var en tur i Jylland for at træne med Diva og derudover også lige var en tur ovre hos Silke og co. Det hele i det skønneste vejr:-).

Jeg er startet til noget privattræning med den lille gule, og vi har fået lektier for, og dem lave vi selvfølgelig. Hun er en knaldhætte, så vi skal træne “snor af snor på” og her er “snor af” ikke det samme som et tegn til 200 km/t. Det er rigtigt godt på flere fronter, og jeg træner det især, når der er noget hun rigtigt gerne vil. Inden hun får fri, når hun har været i bil f.eks. eller ved vandapportering osv. Derudover skal vi træne med “slaskedorte”. Her er det så blevet til en slaskekanin fra Ikea, men princippet er “jeg skal hente noget underligt og anderledes end jeg plejer”. Vi arbejder på opgaven, og jeg var meget tilfreds med træningen, der både var inspirerende og humoristisk.

Den weekend der lige er gået stod i hestens tegn – Gædingakeppni. Det gik rigtigt fint for Linnea og Týra, så det var alt arbejdet værd:-). Kvalificerede til deltagelse i DM og fynsmestre i deres klasse, det var ud over, hvad vi overhovedet havde turdet at håbe på.

Tea og Diva var med begge dage. Jeg har masser af tid, når først vi er der, så jeg har gået gode ture med dem i det utroligt lækre område ved Tankefuldbanen i Svendborg. Tea blev desværre overfaldet af en møghund – noget blandingshalløjsa, der fik overrumplet sin ejer ved at gøre et pludseligt udfald. Der gik ikke hul, men for f…., hvorfor har folk sådan en dårlig hund med rundt, hvor der er masser af andre hunde?

Jeg lader aldrig mine gå hen til nogen – uden at spørge, men denne her kom altså løbende, da vi gik forbi, så er det jo ret svært at undgå.

Tea er jo virkeligt virkeligt sød og gør aldrig nogen sinde nogen noget, så det er da max uretfærdigt, at det går ud over hende. Hun blev dog sig selv meget hurtigt igen, så der er altså ikke sket noget – men alligevel. Jeg er faktisk glad for, at det ikke gik ud over Diva, hun blev forskrækket, det var tydeligt, men den gik ikke efter Diva. Diva er yngre, og jeg tror bare, at det lagrer sig anderledes i den alder end når man er næsten 8 år.

Jeg forstår jo ikke, at mennesker  der bruger tusindvis af kroner hver måned på heste, og giver svimlende summer for lækre heste ikke køber sig en ordentlig hund. Jeg har set det før, dyre dyre heste og discounthunde. Ikke at blandinger ikke kan være gode nok, men man ved det aldrig.

Vi fik besøg nede på Tankefuldbanen af Maria og Kasper, der er skrevet op til et Cassiebarn. Endnu et Cassiebarn, der er sikret en fremtid som blommen i et æg – sådan skal det være:-).

I den kommende weekend skal der “hundes” begge dage, og det glæder jeg mig til. Særligt søndag er jeg spændt på, og det vil jeg fortælle om en anden gang;-).

14.

Se lige, hvad jeg har fået lavet. De er da fine:-).

14-6-2015.411

14-6-2015.5

De er da fine – her en varm lørdag formiddag lige ankommet til stævnepladsen.

14-6-2015.6

Man kan fint sætte de to piger af og så lige ordne noget – meget praktisk:-).

14-6-2015.8

Der forberedes – nye boots og kodebeskyttere og denne gang røg de ikke i beslags og udstyrskontrol;-).

14-6-2015.9

Der var en sø lige i nærheden, så en gåtur og et bad, så kan de godt tage en slapper i buret.

15-6-2015.3

15-6-2015.2

“Slaske” hentes. Hun får ikke dummier lige nu – kun bløde underlige dyr.

15-6-2015.4 15-6-2015.5 15-6-2015.6

Dejligt – altid bare til hånd.

 

 

2 replies
 1. Vivian Glasdam Sørensen
  Vivian Glasdam Sørensen says:

  Hej Gunvor
  Det er lidt uretfærdigt mod os der har en “blandingshund” – min er 90 pct. lab og så noget andet. Hun er det mest lydige væsen der findes og milde. Jeg tænker at uanset hundens blanding eller ej, så handler det om ejeren. Det handler om opdragelse, opdragelse, træning, træning og træning… Selvom min er 9 3/4 år så træner vi fortsat, og holder fast på de samme regler som vi lærte hende som lille! Og så kunne jeg heller aldrig drømme om at komme hen til en anden hund før vi har spurgt!
  Vh Vivian

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Hej Vivian
   Alle generaliseringer er uretfærdige;-). Jeg ved godt, at der findes masser af rigtigt søde og gode blandingshunde. Det er dog altid lidt mere i blinde man køber, når man køber en blandingshund. Det er nok også det pudsige i kontrasten mellem meget dyr hest på marken og så noget mere tilfældigt udvalgt hund. Godt, at du er glad for din søde blandingshund:-).
   Vh. Gunv0r

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *