Tur til Klosterheden

Vi har ikke været til prøve, men oppe og træne spor i Klosterheden i lørdags, som Helle Døj har været så sød at lave til Anna og mig. Et misundelsesværdigt terræn – intet mindre. Det gik godt på trods af den intense varme, og jeg fik lidt feedback af Helle, som jeg kan arbejde videre med. Det er nødvendigt at komme lidt i byen og gå spor ind imellem, det er sundt både for Anna og mig. Turen til Klosterheden er rimeligt lang, men dagen var sat af til det, og det var en rigtigt fin dag. Der var to andre fra Fyn og gå spor deroppe også, så er man tosset nok, så gør man sådan noget;-).

All tre gule var med, og vi sluttede dagen med fællesbad (for hundene;-)) i en skovsø, hvor de fik svømmet en masse. De to sorte blev babysittet – først med gåtur om formiddagen af Inge, der har passet hunde for mig før. Om eftermiddagen blev de hentet af Katja og kom med hjem til hygge med de to drenge. Erling var ikke hjemme, så at sådan noget kan lade sig gøre alligevel er bare fantastisk.

 

Det var varmt at være hund i lørdags. Buddy nyder besøg af mormor og Oldemor:-)

 

Lærke, Tea, Buddy og Diesel. Diesel er 6,5 år og ser ud til at arve det med, at han ikke gråner tidligt. Han ser i hvertilfælde fin og ung ud.

Jeppes vandvogn:-)

Anna er utrættelig, når det gælder apportering på vand – eller egentlig, når det gælder arbejde i det hele taget. Det hjælper virkeligt med aflevering til hånd fra vand nu.

 

På en måde helt okay, at jeg skulle indtage en fotostilling et stykke væk. Dummien er kastet, og hun venter på apport. Det var en fin måde at øve selvkontrol på.

 

“Jeg kan svømme, jeg kan svømme, så nu vil jeg hele tiden” – endnu en mega vandhund – Fine.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *