Afslapning

Det er tit, at jeg opdaterer med noget det vi laver, og vi har også trænet vand i dag. Jeg synes ligesom, at vejret indbyder rigtigt meget til det lige nu. Fine var ude på svømmedybt vand efter dummien flere gange, det er kommet på den sidste uge ret præcist.

Selvom jeg sætter stor pris på en arbejdsom hund, så er det at kunne slappe af en meget værdsat egenskab. Jeg elsker, når vi bare er her allesammen og hundene ligger på gulvet og i sofaen – eller som nu, hvor vejret er til det ude i haven. 

Mine skønne rigtigt voksne piger hygger bare i haven, det er det jeg mener med afslapning. Vi har gået tur, og nu er vi her bare.

Fine med sin fine dummy, som hun vandt på skue i Vonge. 7 måneder og ved at være pænt dygtig.

Det var IKKE mig siger Lærke, og det tror jeg på. Madrassen på gulvet og bamser uden fyld. Tror der er to kandidater til den ballade (Anna og Fine). “Hvis vi er alene hjemme, så har vi ret til at lave lidt ballade”.

På ingen måde for at prale;-)  bare for at sige, at det nu ikke er støvlerne, der bør holde mig tilbage fra aktiviteter med hundene;-). Tysk kvalitet og det er ikke så ringe endda. 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *