Tillykke til Tea

Helt utroligt at tænke på, at der er gået 7 år siden den første “Mallaiger” så dagens lys idag. Håber, at de har det godt derude. Tea har det i hvert tilfælde godt. Hun er frisk og glad. Tea klarede en magnum skoledag i tirsdags på 12,5 time, og hun er bare glad for at futte rundt bagefter mig en hel dag. Mit projekt skolehund er stille og roligt ved at starte op, og Lærke har været med to gange sidste og og Tea to gange. Jeg regner med at begynde at skrive en logbog, hvor jeg skriver ned, hvad jeg iagttager i forhold til samspillet mellem elever og hunde. Foreløbigt kan jeg sige, at eleverne tager meget positivt imod dem, de giver anledning til smil, og klap og hygge, og de er jo så nemme, at de ikke som sådan virker forstyrrende.

I denne her uge skal vi lave noget “anderledes og spændende undervisning”, og her har jeg planer om at tage alle 4 med, så må vi se, hvordan det går. Hvis man ikke prøver, så kommer man aldrig videre.

Billedet herunder er fra ferien i sommer i Frankrig – søde smukke Tea.

1-7-2014.9

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *