Adgang forbudt uden hund – og tillykke til Lærke

Vi havde den bedste tur til Sverige Diva, Cassie og jeg. Hyggeligt – simpelthen. Der er intet som Sverige – smukt, med masser af plads til mennesker og hunde – loving it:-).

Vi boede i Höor i helt samme hus, som jeg boede i med søde Silja for en del år siden. Lidt vemodigt, når nu det gik som det gjorde med hende…

Det tænkte Diva og Cassie ikke på, de nød det bare i fulde drag – heldigvis. De griber altid øjeblikket, det er det, jeg blandt andet elsker så meget ved hunde.

Der er andre end mig, der elsker hunde;-), og Tea var med fra 7.30 til 17 i tirsdags – altså i skole. Det gik rigtigt rigtigt godt, og jeg har løst mit problem med “opbevaring”, når jeg ikke kunne holde øje med hende med et bur i vores forberedelse.

Problemet var så bare, at hun ikke var med næste gang jeg kom i 9.klasse, og det var der simpelthen noget forargede over. “Adgang forbudt uden hund” fik jeg at vide, så nu hænger jeg på mit eget projekt;-). Jeg har ikke ekstra tid til det, så jeg har kun hund med i mine egne klasser og timer, det er i det mindste en start.

Skolen sponsorerer nu et bur, halsbånd med navne plus det løse, og de to sorte er godt på vej til at blive en fast del af skolens personale;-).

Jeg regner med at have dem med på skift. Det giver ro og god mening, så ser vi, hvor det bærer hen på sigt – jeg ved det ikke helt selv, men eleverne er meget glade for dem.

Lærke skal med i morgen på hendes 9 års dag. Nøj, hvor hun holder sig godt den “gamle”:-). Der skal nok blive masser af fantastisk opmærksomhed til hende, og hun elsker jo fest, så jeg tror ikke, at man kan give hende en bedre gave:-).

27-9-2014.1

Diva og Cassie foran vore lille hus. Det ligger lige ud til en sø – labbeluksus:-).

27-9-2014.4

En lille lækker gravbasse. Jeg er forelsket i de små ruhårede:-). Dommer  Eva Hörnfeldt Ahlin havde de sødeste sødeste af slagsen.

Tjek lige et virkeligt kvalitetsopdræt af racen hos Kennel Engstorp

Lærke 9 år og bare så sød og dejligt:-). Tillykke – håber, at du holder længe endnu Lærkepige:-).

27-9-2014.5 27-9-2014.6 27-9-2014.7

5 replies
 1. Pia Dellgren
  Pia Dellgren says:

  Tillykke til Lærke – uden hende havde vi aldrig fået vores skønne sorte tøs! Glæder os vildt til og kramme løs på Cassiepigen igen!

  Reply
  • Jennifer Dellgren
   Jennifer Dellgren says:

   Ja tillykke til søde Lærke,takket være søde Rumle, havde vi ikke fået Lærke, Tea eller Cassie.
   Jeg glæder mig meget til at Cassie kommer hjem og vi bare kan putte under dynen og at hun bliver forkælet.
   Jeg tror skam også at der er 2 gule piger, der meget gerne vil have hende hjem, de keder sig uden hende! 🙂

   Reply
   • Gunvor Hjort
    Gunvor Hjort says:

    Nemlig – Jennifer. Rumle var en helt igennem fantastisk dreng. Dejligt at høre, at I glæder jer til at få hende tilbage:-).

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *