Lige i øjet

Jeg er vild med forsidebilledet med Nynne – Mallaig Crispy Black Melody. Nynne stråler  af glæde, og det at bære avisen er en god og meningsfuld opgave for en labbepige. Billedet er derudover bare lige i øjet kvalitetsmæssigt set – “love it”. At det så ikke lige passer til min forside i formatet, det er en mindre detalje;-).

Apropos øjne, så skal Cassie en tur ud til Sønderup i morgen og lyses i øjnene. Så er hun snart “skudt i stilling” om alt går vel:-).

De har været med på gåtur hver formiddag i denne her uge. Jeg har så kørt dem hjem, og derefter tilbage og arbejde på skolen. Eleverne eeeelsker dem, og de går frivilligt med i blæst og kulde med dem, det er så positivt at se. Endelig kom Diva med, og hun frembragte godt med smil og gode grin. Hun er ret tændt når hun har siddet stille i bilen et stykke tid, og det er der flere drenge, der har god forståelse for;-).

I morgen skal de hygge på 9. årgang, og det inkluderer noget med buffet og mad med til buffet osv., så de kommer altså ikke med – undskyld undskyld til elever og hunde, men det magter jeg ikke at kontrollere – hehe;-). Jeg kommer ret tidligt hjem, så det går nok, og fredag er de selvfølgelig med til skolernes motionsdag.

10665967_1486930858244535_7224384127137189008_n

Comments

  1. Karen Søndergaard says

    Tak for æren af forsidepladsen. Nu skal Nynne kun lære at tage avisen ud af postkassen 🙂

  2. Jennifer Dellgren says

    Hvorfor skal Cassie lyses i øjnene 🙂

Skriv en kommentar

*