Teas store fest

Jeg fik ikke opdateret om nytårsaften sidst på grund af det med storken:-). Det gik ret fredeligt for sig her i huset i det sædvanlige hyggelige selskab og med masser af mad og drikke.

Da det var tid til aftengåtur gik Erling med de to sorte som han plejer, og jeg gik lidt efter med Diva. Jeg kom hjem med Diva lidt efter de andre, og skulle lige fjerne lidt mad fra vores buffetbord.

Der stod Tea så stille og roligt og slikkede sig om munden. Bordet stod i hundestuen, og folk sad inde i brændeovnsstuen, så hun havde dejligt fred og ro til de lækre retter – som var desserten.

Hold da lige op, hvor Tea havde hygget sig – diskret uden at vælte noget som helst havde hun snuppet ca. 10 kokosmuffins med papir og ca. samme antal ostemuffins – ikke noget frugt – næ nej, så længe, der er kage…

Et eller andet sted, så er det næsten velfortjent – efter at have sultet i årevis;-)). Stilfærdige Tea havde altså festet igennem på sin egen måde, og hun fik først lidt dårlig mave om torsdagen – hvis det var det altså.

Papir kan de fint fordøje vil jeg supplere med.

Ellers skal hverdagen til at komme igen her i hundehuset, og det tror jeg især Diva vil have gavn af. Der har været mange gæster både to og firbenede, og det meget uro i hendes lille hvalpehovede.

Hun sover nu, det gør de allesammen:-).

5-1-2014.1

Vi har været en tur i Gadbjerg idag. Der skulle suppleres med et lille indkøb fra Ikea, som Maria og Jens ikke lige nåede, da Silke ville ud 10 dage før terminen. Vi skulle også aflevere Gimle og Silja og nyde Silkepigen igen:-). De tre kom så en tur i skoven i Gadbjerg inden vi kørte hjem til Fyn. Det er en luksus skov de har meget tæt på, hvor de bor.

Gimle og Silja fik snuset til Silke en ad gangen, og det var egentlig begrænset, hvor spændende hun var, så sidste melding fra Gadbjerg lød på, at det gik fint med hundene og deres hjemkomst.

Det går i øvrigt også rigtigt godt med Silke og hendes forældre:-).

 

 

 

4 replies
 1. Kirsten Vinther
  Kirsten Vinther says:

  Tak for en hyggelig nytårsaften.
  Teas lille private fest er hende vel undt, men jeg vil sige, at med den duftprøve hun fik afleveret i stuen inden sengetid, så er jeg glad for, at jeg ikke skulle sove sammen med hende 😉

  Reply
 2. Pia Dellgren
  Pia Dellgren says:

  Så forstår jeg hvorfor “kage Cassie” kun er til kager. Hun fik en banan i sin mad en dag – det tilgiver hun mig aldrig! Sikke et arbejde med kun og få tørfodret. Sundhed går hun IKKE ind for. I må have masser af kager klar til hende – når hun kommer til sommer:)

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *