Regn, regn, regn

Der er ikke lige nye billeder at tage af lige nu, og det er en smule svært at fotografere i det vejr vi har lige nu. Der er faldet ro over hundene, og hverdagen kører igen:-). Diva og jeg træner hver dag. Vi laver meget forskelligt, og Diva er super lækker at træne med. Vi leger en del, og det rykker meget for hende, at hun ved, at hun kan få leg som belønning. Det er sjovt, det synes vi begge to:-). Jeg har aldrig prøvet at lege med en hund på den måde før, har måske været for seriøs og alvorlig, så dejligt at blive lidt “useriøs”.

Tea og Lærke fik en omgang med klikkeren idag, det kan være, at jeg skal igang at lege lidt med dem også;-). Jeg har planer med de to damer, og jeg håber snart, at jeg kan begynde at skrive om det…..

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *