Storken er landet

Jeg er blevet mormor til den dejligste lille pige d. 2. januar:-). Hun er simpelthen så yndig, og hun sidder lige i hjertet med det samme – lille Silke:-).

Det giver fuldt hundehus i Søndersø i de her dage. Der var lavet en lokal aftale om at lufte og give mad i første omgang, og så hentede vi dem, da vi havde besøgt den lille nye familie på “Storken” i Kolding.

De fik alle 5 en ordentlig luftetur i en nærliggende skov inden vi tog hjem til Fyn. Silja og Gimle fik virkeligt vist de andre rundt – alle mudderhuller og grøfter osv. blev grundigt besøgt. Især Diva var fuldstændigt betaget af de aktive piger fra Gadbjerg, og jeg lod som om, at det var helt okay og fint det turbotempo inklusive masser af spring over alt muligt, som min lille gule gjorde i fineste stil.

Sådan er det altså med Diva, hun kaster sig ud i alt, der er vildt og sjovt, og mor her sender en stille bøn til de højere magter, om at Diva kan tåle sit aktivitetsniveau – please – please. Indtil videre så er der intet der tyder på andet, og hun er ikke sådan en, der egner sig til et stille og roligt liv, der er masser af energi og livsglæde i hende. Forsinket tillykke med 1/2 år til D-kuldet forresten.

3-1-2013.1

Se bare storken er landet på Engvej. Velkommen lille Silke:-).

3-1-2013.2

De to gule en stille stund i bryggerset:-).

2 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Hjertelig tillykke med jeres lille barnebarn.
  Også mange hjerteligt hilsner og tillykke til Maria og Jens. Selvfølgelig også til Linnea for mosterværdigheden.
  Ole og Karen.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *