Stilhed og lange gåture før “stormen”.

Sportræning. Karen med Nynne - Mallaig Crispy Black Melody.

Nu ser overskriften så ildevarslende ud – det er den ikke. Vi nyder bare den ro, der er med de to sorte damer lige nu. Jeg har valgt at “trække vejret” her inden vi skal igang med at træne til “nordisk”. Hele næste weekend bliver træningsweekend, og jeg har været inde og forsøge at få lidt rede på sporenes opbygning og udformning idag. Hmmm.. rigtigt godt, at vi har Charlotte med i weekenden, som har prøvet at være en tur på spor i Finland sidste år, der er noget med et knæk med blodophold, som jeg lige vil have helt styr på. Glæder mig seriøst meget. Det bliver spændende at træne til – og gysende at deltage i. Jeg er jo en kylling og føler mig ydmyg i forhold til så stor en prøve, men Tea plejer jo at være rolig og fuldstændigt upåvirket af, hvordan jeg ter mig;-). På følgende link kan man orientere sig om prøven. De har glemt en enkelt titel til lille Tea. Hun er også VSU09, men skidt pyt for mig er hun mors Tea, og vi skal gøre vores bedste, for at Danmark kommer til at klare sig godt.

http://www.snj.fi/tracktrial2012/entries/

Vi går rimeligt lange ture nu, hvor Jesper ikke er en del af hundeholdet mere. 1,5 timer eller gerne mere, hvis jeg har tid til det. Lærke kan godt blive lidt muggen, hvis vi går for langt. Altså ikke, at hun ikke kan, det kan hun sagtens, men hvad skal de mega lange ture dog gøre godt for spørger hun, mens hun går i sit helt eget tempo og bader og snasker i skovbunden undervejs. Søde Tea følges jo med mor;-).

Det er lidt som at holde ferie, kun at have de to sorte. For at være helt ærlig, det er f…. let. To damer på snart 5 og 7 år. Nu sætter jeg så ind med massiv træning mod de finske spor i næste uge, og det med x-antal fridage i den kommende tid er som fod i hose i mit program.

Jeg vil i den kommende intensive træningstid nyde ikke at have dårlig samvittighed over for et par andre hunde i huset. Lærke får et par dummier og sine gåture, så er hun meget godt tilfreds.

Jeg er ved at planlægge et hvalpetræf i slutningen af august, men skal lige sikre mig i det mindste én træner kan på dagen inden jeg gør datoen fuldstændigt gældende. Mere om det senere. Det bliver for alle “hvalpe” denne gang.

Herunder er der én fra C-kuldet, der har gang i sportræningen – Nemlig lille dygtige Nynne sammen med Karen. Så godt at se:-).

 

 

 

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *