Så gik det første år for C-kuldet

Det er så mærkeligt at tænke på, at det er et helt år siden, at jeg havde de skønneste små babyer i hvalpekassen. Det jeg kan se og høre er, at det er blevet til meget søde og glade hunde, som ejerne er glade for:-). Højt humør over hele linjen, og så vil de gerne lave noget. Mit store issue er altid, om de går igennem sundhedsmæssigt, og min helt store skræk er opringninger om halthed inden en vis alder. Der har ingen været og jeg har spurgt hver og en om de har haltet, og det har de ikke. Nu håber jeg så bare, at ejerne får fotograferet meget snart. Det er jo en del af den købsaftale vi laver og der er pt. helt sikkert to på på fredag og helt sikkert to på onsdag d. 14. november – sandsynligvis tre. Jeg er lidt utålmodig med det – simpelthen fordi jeg er så p…. nysgerrig.

Håber, at I vil forkæle jeres Tea-unger rigtigt godt derude. Jeg vil meget snart forsøge, at give C-kuldet et kuld brødre og søstre – og starte med en blodprøve i morgen:-).

 

4 replies
 1. Pia Dellgren
  Pia Dellgren says:

  Tillykke til alle de andre c-banditer!
  Jeg skal fejre dagen med svømning i aften og bagefter med mor på arbejde. Min søster her i familien er glad for jeg nu er 1 helt år – så nu må hun godt sætte mig på plads, uden mor råber op om mine ben skal holde. Jeg er nemlig lidt fræk og har bidt lidt i min søde søster så hun har 2 kødsår! Men pyt alle elsker mig.
  Kæmpe kram til alle fra jeres søster Cassie.

  Reply
 2. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Hej søster Cassie og mine seks brødre!
  Jeg vil også sende en stor fødselsdagshilsen til jer allesammen. Jeg har haft travlt lige fra morgenstunden. Været med far,mor og moster Nala i skoven. Jeg er nemlig under uddannelse til sporhund, så det er ren guf med duften af okseblod,som ender med en af mine livretter—- kattemad!!! Så må far og mor selv spise den chokoladekage, som de har snakket om hele dagen. Rigtige hunde tåler ikke chokoladekage siger de! Du skal ud og svømme Cassie.Det ville jeg også gerne, og var klar til at springe i en lækker skovsø,men jeg er i løbetid siger min mor, og så må man ikke bade- øv!
  Rigtig mange varme hundehilsner til alle, sidst men ikke mindst til søde mor Tea og Gunvor.

  Tidligere “Lillepigen”- Nu Nynne 1 år.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *