Så er Chili landet i sin nye familie.

Mallaig Black Nordic Chili.

Det er jo en stor dag, når man skal hente en hund, og det var det helt sikkert også for Chilis nye familie. Vi havde været om Dallund Sø, og de andre to sad lige lidt i bilen, så Chili og jeg kunne snakke lidt i ro og mag inden familien ankom. Selvom jeg ved, at hun får det godt, så er det s.. lidt hårdt at skulle af med hende – igen. Jeg bliver aldrig proffesionel i det her med hunde. Hun tog fint imod og vidste efter min mening ganske udmærket, at de var der for at hente hende. Hun logrede og snakkede og slikkede og viste al sin venlighed. Hun gik velvilligt med ud til bilen og hoppede ind på det nyindkøbte fine petbed.

Jeg fik første SMS fra Kristine om aftenen, at nu lå hun og sov trygt i den nyindkøbte kurv – dejligt:-). Lørdag aften SMS fra Bo om, at hun da havde været med på jagt og opført sig eksemplarisk:-). Hold da op, hun bliver da kastet ud i det aktive liv, og det er da bare så skønt for hende, og hendes nye familie er meget meget glade for hende.

Vi glemte at tage billeder på dagen, men Bo kommer til træning med hende her hos mig om et stykke tid, så må vi fange hende med linsen der:-).

Ellers ikke så meget nyt her i weekenden. Lidt tur i skoven, lidt spor osv. og så de skønneste elgknogler til Lærke og Tea fra Chilis nye far Bo. Det er noget, der kan holde til noget gnaveri vil jeg lige sige, så dem aftager vi da gerne i ny og næ:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *