Røntgen og god stil

Chili er parat til sin nye familie.

Idag var vi en tur i Brenderup for at få fotograferet Chilis albue. Det så ud lige præcis som det bedst kunne. Der var intet sket i negativ retning siden hun var 10 måneder. Billederne fra slutningen af august 2011 og nu i slutningen af oktober 2012 var helt identiske. Altså ingen yderligere udvikling af artrose. Rent fagligt ret interessant at konstatere for Gert, og for mig som opdrætter – og meget interesseret i området, så var det selvfølgelig en personlig lettelse, men også rendyrket interessant. Chili er fuldstændigt symptomfri, og hun kan få et helt normalt og aktivt hundeliv i sin nye familie. Billederne understøttede Gerts konklusion fra sidste år – sådan!

Chili havde ikke sine vacc.papirer/pas med sig tilbage, og jeg mener faktisk, at hun ikke er blevet vacc. i mellemtiden, så hun fik nyt pas og nye vacciner, så nu er hun klar til Sverige om 21 dage og til en revacc. om 4 uger.

I forhold til vægten, så skal hun tabe 3-4 kg. Det gør hun også med restriktiv fodring og mere motion. Hun vejer 32 nu, og 28 vil være en fin vægt for hende. Et par måneder, så er hun fit igen:-).

Så fik hun renset ører og fik øredråber med sig, så nu er hun klappet og klar til afgang på fredag:-).

Jeg er stolt af mit C-kuld. I er for seje. ALLE har meldt positivt tilbage på røntgenfoto. Tænk, hvis det skulle lykkes, at køre et helt kuld igennem strålerne. Cosmo og Sammie bliver fotograferede på Sjælland. Hvornår regner jeg med snart at få besked på. Jeg er jo en anelse utålmodig;-).

Cassie skal d. 2. november på Værløse dyreklinik. Nynne også d. 2. november i Brenderup. Frej, Balou, Cæsar og Jepper venter på, at jeg sparker  en mulig tid ind – eller to, og det gør jeg meget snart, men det skal også lige passe med en tur til Sjælland eller to, men inden udgangen af november, der skulle de gerne være klar:-).

Tea får taget blodprøve på torsdag – altså d. 1. november. Så ser vi, om der bliver givet grønt lys for Sjælland i den første weekend i november. Der er altid noget bøvl med, at den skal sendes og weekender. De kigger på den fredag i Værløse, og så håber jeg, at de ser noget godt, for hvad jeg gør, hvis den ikke viser noget, det ved jeg ikke lige nu. En ny prøve fredag og så håbe på en velvillig Værløse dyreklinik, der gider at modtage den lørdag;-). Nu ser vi.

Jeg spurgte i øvrigt Gert om herpesvaccine. Jeg kan se, at nogen vacc. med/mod herpes, når deres tæver er drægtige. Det frarådede han. Han synes ikke om at inviteret levende virus ind i hundeflokken, og jeg ville skulle vacc. mine drægtige tæver for altid. Derudover mente han, at det kun yderst sjældent var et problem her i DK, så nej – ingen herpes vaccine til Søde Tea.

Chili og kennelkatten Catman. Catman har vi haft i næsten 2 uger, og han er en lille mis med et ret stort mentalt overskud. Det er lige før, at jeg tror, at han kommer til at savne Chili, for hun er den eneste, der gider at lege med ham:-).

Så er det tid til at se nye horisonter Chili:-). Her ved Varbjerg Strand idag inden dyrlægen. Lillebælt bliver dagligdag for Chili, for hun kommer til at bo 200m fra vandet:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *