En lille dråbe blod….

Jeg skulle lige være sikker sikker, for der var lidt dryp på deres tæppe i morges og endnu mere her efter jeg kom hjem, og jeg har tjekket, den er god nok.

Så kom hun endelig i løbetid – den søde Tea. Jeg regner med en tur eller to til Sjælland i begyndelsen af november, og om alt går vel, så kommer der hvalpe i begyndelsen af januar. Hvalpe der vil være klar til deres nye hjem i begyndelsen af marts:-).

 

11-12-2011-6.jpg

Lige et billede fra sidste år, hvor et par af C-kuldets “små” hvalpe fik en lille tår hos Tea.

Comments

 1. Ulla Groth Andersen says

  Til søde Teas mor
  VI glæder os til at se resultatet og håber vi bliver ejer af en af de dejlige labberhvalpe.VI udtænker allerede navn og snakker træning og alle de glæder vi skal have i vores dejlige natur med hund.
  Med venlig hilsen
  Ulla og Gunnar Ferritslev

 2. Hanne Kjær-Andersen says

  Hej . Det bliver spændende og jeg holde godt øje og glæder mig til at se sundheds resultater på C-kuldet . Men det skal nok blive godt . Vi trykker fingre for sunde /mange hvalpe .

  Med venlig hilsen Hanne

  • Gunvor Hjort says

   Vi har lov til at håbe. Ingen har haltet i C-kuldet, men jeg går altid til sundheden med stor ydmyghed. Naturen spiller nogen gange sit eget spil – selvom vi gør os meget umage ved at sætte to sunde linjer sammen:-).

Skriv en kommentar

*