Ingen kender dagen…

Kennelkillingen Catman og Lærke.

Livet former sig ikke altid, som man regner med, og Chili kom retur til mig i lørdags. Som før når jeg har fået en hund retur, så kommer der ikke en forklaring på hvorfor, det er mellem familien og mig.  Min opgave er  at finde en ny – og denne gang blivende familie til hende, og det var faktisk sket inden hun landede inden for min dør. Min kollega Kristine og hendes mand Bo var meget sikre på, at Chili skulle være deres så snart, at de hørte, at hun var på vej retur.

Chili er frisk og sød og velfungerende, og den diagnose hun fik på sin ene albue som 7 mdr. gammel har ikke påvirket hende det sidste års tid, hvor hun har boet som familiehund på Sjælland. Hun viser ingen symptomer, men før hun sendes videre, så får jeg selvfølgelig Gert Jarn til at tjekke hende, hvilket han i øvrigt selv har anbefalet at hun burde – her i to års alderen. Han anbefalede også, at hun blev holdt slank og i god kondition, det er vi pt. igang med at arbejde på. Lige nu hedder hun “Tykke Chili”.

I den nye familie, som også indeholder tre børn, der skal hun med Bo på jagt. Jeg var jo noget spændt, da jeg ville finde ud af, om hun er lige så god som hun var da hun forlod mig som 10 måneder gammel. Hun er nøjagtigt som for godt et år siden. Så sjovt at prøve at kaste en dummy for hende, og så afleverer hun præcis som hun gjorde dengang. Hun er en blød pleasende tæve, og der er intet bedre på jorden end at returnere med dummien for at få den dejlige ros og bekræftelse på, at man er  en dygtig hund.

Familien der skal have hende er på ferie endnu – undtagen Bo, der lige hjemvendt fra elgjagt i Sverige, skyndte sig til Fyn for at hilse på søde Chili. Vi fik gået en lille tur og trænet lidt osv. og Chili var godt tilfreds med Bo og absolut også omvendt:-).  Selvom hun først og fremmest skal være familiehund, så er det altså dejligt at kunne levere en hund, der er så ukompliceret arbejdsmæssigt set, når der nu er en, der meget gerne vil have hende med på jagt en gang imellem. Så det der startede med en lidt nedtrykkende opringning for 10  dage siden, ser ud til at blive en “happy end” for Chili og hendes nye familie. Chili bliver undersøgt på onsdag, og så regner vi med overlevering på fredag.

Der er lagt lidt nye billeder af Chili ind i hendes galleri.

Vi kan godt være venner :-). Bo og Chili efter den første lille omgang træning.

 

 

 

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *