De to første fra C-kuldet har været under røntgenstrålerne.

Lidt spændning har der været på fra morgenstunden idag. Jeg ventede på svar på progesteron fra Værløse og de to piger fra Tea/Major skulle under strålerne på henholdsvis Værløse og Brenderup Dyreklinik for HD/AD og OCD.

SMS fra Pia – “Super sunde Cassie” – så siger man bare Jubiii på Pias og opdrætters vejne. Vejen til en sund hund har været lang og snørklet, men nu er hun der altså:-).

Så kom der en opringning af karen. Nynne er så fin og sund –  altså altså, jeg er glad og kæmpe tillykke til jer også med den sunde lille søde Nynne.

Vi afventer selvfølgelig svar fra DKK før jeg skriver endelig status.

Parring bliver først i begyndelsen af næste uge. Tirsdag/onsdag som det ser ud nu. Ny prøve mandag. Analyse tirsdag og besked om at køre – regner jeg med. Hun er et godt stykke fra ægløsning ifølge Værløse dyreklinik, så tålmodighed er og bliver en dyd – men ikke min stærke side;-).

Men et meget godt grundlag at holde en god weekend på, det har jeg med de to fine pigers fine billeder:-).

Skriv en kommentar

*