Hilsen fra Sammie

Mallaig Chief Commander - Sammie.

Jeg er bare nødt til at vise jer den flotte kage, som Sammie (Mallaig Chief Commander) fik sammen med sin ven, da de fejrede 1 års fødselsdag sammen. Torskerognscreme og cocktailpølser mm.- rene hundelækkerier. Der var gåtur i skov og badning i øresund med på dagen. Cassie og Nynne har jo skrevet i gæstebogen, de havde også en god dag, og det håber jeg selvfølgelig også, at de andre har haft:-). Sammie skal røntgenfotograferes d. 12. november – spændende.

Jeg vil tjekke DKK´s hundeweb dagligt i de kommende dage, for det er her, at resultaterne fra Cassie og Nynne viser sig. Ib Engelhardt mente 0, fri for OCD og A til Cassie. Gert Jarn mente 0, fri for OCD og A på den ene hofte og A eller B på den anden til Nynne. Om det bliver A eller B har ingen betydning for hundens sundhed. A og B er begge det der hedder “fri på hofter”, så ligger man der, så ligger man godt:-).

Den lækre og flotte kage:-).

Så må der spises – mums:-).

Søde Sammie – som i øvrigt er en rigtigt lækker dreng. Jeg lokker lidt for Camilla i forhold til at prøve at vise ham lidt frem:-).

 

 

4 replies
 1. Vivian Glasdam
  Vivian Glasdam says:

  Kære Gunvor

  Tillykke med 1 års dagen. Jeg kan desværre ikke se billederne og jeg er frygtelig nysgerrig ift. lækkerierne… er der sket en fejl?

  Kh
  Vivian Glasdam
  Odense S

  Reply
 2. Vivian Glasdam
  Vivian Glasdam says:

  Takker. Det er flotte lagkager. Jeg er sikker på, at de blev “nydt” (=spist i en fart). En hilsen til jer alle!

  Reply
 3. maria grothe hjort
  maria grothe hjort says:

  Hihi 🙂 Hvor er det dog et par flotte kager, sådan en må Gimle også få på torsdag… Godt billede af Sammie, han er da rigtig flot…

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *