Hilsen fra Sammie

Jeg er bare nødt til at vise jer den flotte kage, som Sammie (Mallaig Chief Commander) fik sammen med sin ven, da de fejrede 1 års fødselsdag sammen. Torskerognscreme og cocktailpølser mm.- rene hundelækkerier. Der var gåtur i skov og badning i øresund med på dagen. Cassie og Nynne har jo skrevet i gæstebogen, de havde også en god dag, og det håber jeg selvfølgelig også, at de andre har haft:-). Sammie skal røntgenfotograferes d. 12. november – spændende.

Jeg vil tjekke DKK´s hundeweb dagligt i de kommende dage, for det er her, at resultaterne fra Cassie og Nynne viser sig. Ib Engelhardt mente 0, fri for OCD og A til Cassie. Gert Jarn mente 0, fri for OCD og A på den ene hofte og A eller B på den anden til Nynne. Om det bliver A eller B har ingen betydning for hundens sundhed. A og B er begge det der hedder “fri på hofter”, så ligger man der, så ligger man godt:-).

Den lækre og flotte kage:-).

Så må der spises – mums:-).

Søde Sammie – som i øvrigt er en rigtigt lækker dreng. Jeg lokker lidt for Camilla i forhold til at prøve at vise ham lidt frem:-).

 

 

Comments

 1. Vivian Glasdam says

  Kære Gunvor

  Tillykke med 1 års dagen. Jeg kan desværre ikke se billederne og jeg er frygtelig nysgerrig ift. lækkerierne… er der sket en fejl?

  Kh
  Vivian Glasdam
  Odense S

  • Gunvor Hjort says

   Kære Vivian
   Tak:-). Lidt pudsigt, men nu er det vist rettet. Jeg kunne godt se det på min egen computer.

 2. Vivian Glasdam says

  Takker. Det er flotte lagkager. Jeg er sikker på, at de blev “nydt” (=spist i en fart). En hilsen til jer alle!

 3. maria grothe hjort says

  Hihi 🙂 Hvor er det dog et par flotte kager, sådan en må Gimle også få på torsdag… Godt billede af Sammie, han er da rigtig flot…

Skriv en kommentar

*