Så gik der vist lige en lille uge …

Mallaig California Crash - Cosmo 7. uger. Nu 1 år og 0 på albuer, OCD - ikke påvist og HD..venter vi på.

Så har jeg efterhånden fundet ud af hvorfor, der ikke lige var HD resultat med på Cosmo. Jeg har snakket med Gentofte Dyreklinik et par gange, og de fik billeder tilbage fra DKK (eller Life KU (det er her de bedømmes nu)) fra to hunde, som de havde fotograferet samme dag. De var utilfredse med kvaliteten af billederne – simpelthen. Dyrlægerne på klininikken var vist ikke umiddelbart enige i kritikken, men ikke desto mindre er Cosmo og den broholmer, der blev fotograferet den dag altså blevet omfotograferet her idag. Så nu er der forhåbentligt nyt på hundeweb inden alt for længe. Det er jo dejligt, at hele kuldet får resultaterne på plads – inden jeg laver min mit nye menupunkt om sundhed under opdræt. Her vil jeg skrive sundhedsresultater for kuldene op. Det er først fra C-kuldet, at der har stået “skal”, og det er tydeligt at se på statistikken. Fint – sådan fortsætter jeg, når jeg laver kuld i fremtiden.

Her vil også stå, at man som køber må påregne den ekstra udgift, som det er at røntgenfotografere sin hund, når den fylder 1 år. Det kan sandsynligvis koste mig nogle potentielle købere, men sådan må det så være. Jeg konkurrerer ikke på pris med mine hvalpe – det overlader jeg til dem, der har behov for det.

Nu går den seriøst meget lange ventetid så igang i forhold til at finde ud af, om søde Tea skal have hvalpe – der er laang tid til på mandag lige nu;-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *