Så skete der endelig noget i DKK

Jeg skal da ærligt indrømme at selvom jeg har været på arbejde mandag i 10 timer og havde en lang dag på kursus igår, så har jeg tjekket og tjekket hundeweb. Idag blev jeg så ringet op af Camilla mens jeg var i Netto, for nu havde hun fået svar på Sammie. Så fint med A/B, 0 og ingen OCD:-). Da jeg kom hjem var det så til computeren, og de andre resultater var så også kommet på hundeweb. Man må sige, at det er et kuld, der har gjort rent bord sundhedsmæssigt set. Jeg havde jo heller ikke hørt andet fra køberne, men det er nu godt at få vished for, at formodningen holdt stik.

Jeg er helt høj over de meget smukke led, som der nu er dokumentation for. Udover tillykke til C-kuldets købere, så vil jeg også sige tak for, at I tager jeres ansvar på jer som ansvarlige hundeejere. Det er et samarbejde og det går begge veje:-).

Ovre ved Cosmo var de ikke lige klar over, hvordan det kunne være, at hans HD status ikke var kommet med. Jeg er lutter nysgerrighed, for dyrlægen står to gange på HD, når man kigger på hundeweb.

Jeg regner med at blive klogere på det i løbet af et par dage.

Som nævnt, så har jeg været syg, holdt forældresamtaler, været på kursus osv. Idag gik vi en god laaang tur, det var skønt, jeg egner mig ikke til at sidde stille for lang tid af gangen, og når vi ikke lige får trænet, så må vi kompensere med gode gåture.

Her kommer lidt billeder fra hundelivet hos de hunde, der kommer lidt mere rundt end mine lige nu:-).

Så er Silja bare klar til rally:-).

 

 

Gimle er også helt klar:-).

Man kan da udnytte tiden til at hygge lidt – inden man selv skal på.

Smukke Nynne 1 år.

Hun er da så sød – hende Nynne:-).

 

 

Skriv en kommentar

*