Ny side om sundhed i opdræt.

Tea fører sundheden videre.

Så kom der en side om sundhed i det opdræt, der indtil videre har set dagens lys her i Søndersø. Man kan finde den her. Det kan være, at jeg giver den et andet navn og laver lidt om her og der, men nu er det største arbejde gjort. Hvis man ikke er medlem af DKK, så har man ikke automatisk adgang til “Hundeweb”, og så kan det være svært at vide, hvordan det står til med sundheden hos dem man måske kigger hvalp hos. Så selvom vi har “Hundeweb”, så giver det mening at lave et overblik på egen hjemmeside. Jeg går i det hele taget min hjemmeside igennem og pudser den lidt af her inden jul, når jeg har tid til det. De sorte og jeg har haft en skøøn gåtur i skoven idag – jeg elsker kulde og frisk vejr, og det gør hundene også:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *