Så er Casper raskmeldt.

Mallaig Copenhagen Drummer - Jesper.

Der er lige nu et godt lag sne udenfor, så mine planer om et spor til Tea er lagt på hylden for idag. Sneen klumper under færtskoene nemlig. Så blev der tid til hjemmesiden, og det er jo også meget rart.

Siden sidst, så er Casper både raskmeldt og vaccineret. Fantastisk dejligt:-)). Tusindvis af “smileyer” – godt kæmpet lille mand og velkommen til et normalt liv. Vi var til dyrlæge med ham i fredags  – Kathrine og jeg. Casper var glad og så meget bedre ud end da han blev hentet sidste søndag. Ingen tvivl om, at han har haft godt af, at der kom helt ro om helingen. Han har det super godt hos Kathrine og Michael. Bliver passet så fint, og de er vist nok allerede blevet meget glade for ham:-). Jeg fra min side af var helt rolig ved synet af det fine samspil, der var mellem Kathrine og Casper. Han er jo en lille lidt forsigtig fyr, og hun er rigtigt god til at motivere ham til at gøre noget, som han i første omgang ikke har lyst til. Det er den helt rigtige måde at gå til Casper på, og den helt rigtige måde at øge hans selvtillid på. Godt at se, og godt gået af Kathrine, der aldrig har haft hund selv før:-).

Igår var jeg en tur nede hos ham, der har hjulpet mig med Tea fra starten af de første spor og til nu. Jeg var nede og hente lunger og en smule schweiss og lidt klove – herligt, at få lidt supplerende:-). Jeg bruger næsten ingen schweiss i min træning mere, men lidt skal jeg bruge til anskudsstedet f.eks., og jeg har jo ikke bare adgang til sådan noget.

Lungerne er til at lave slæbespor til Jesper med, og det kunne jeg godt finde på at lave idag på trods af sneen. Der var også et hjerte og lever med, og det er jo mums som godbidder undervejs i de allerførste spor.

Hvis Jesper kan koncentrere sig, så har jeg en formodning om, at han er typen til spor. Han er meget selvstændig og så utroligt cool. Jeg har tænkt mig at prøve, for han skal efter al sandsynlighed være her et godt stykke tid.

Jesper var med dernede og der var intet af det nye, der på nogen måde gjorde indtryk. De to schweisshundedamer kunne man da bare lege med. Hilse fint på nye mennesker og afsøge rummet for lækkerier. Vi gik en lille tur med de to sorte damer dernede, og så gik det hjem igen.

Der var sørget for gåtur herhjemme til mine egne to sorte, så det var en let dag for mig:-). Maria har stadig Silja på Nyborgvej. Der kommer nok lige en tid, hvor Silja er her mest, for Maria skal arbejde meget i februar og starte i skole igen. Så skulle det tilgengæld lysne for deres samliv, for Maria har fået en kollegielejlighed, hvor man gerne må have hund:-). Det ligger lige ud til grønne områder, og ikke meget langt herfra, så det er let for os, at hente Silja de dage, hvor det ikke hænger godt sammen for Maria. Så tillykke til Maria – godt kæmpet!

Der er nye billeder i Nynnes og Jespers galleri og et enkelt i Cæsars. Cæsars er det længe siden jeg har modtaget (undskyld forsinkelsen;-)), og det ene af dem kunne jeg ikke oploade. Forsidebilledet med Nynne er jo bare Tea op ad dage, da hun var en lille en. Hold da op, hvor det bare ligner.

Jeg får også løbende billeder af lille Cassie på min telefon. Hun har det godt og sætter fut i det hele ovre i Greve;-). Når jeg ser hende næste gang, hvilket jeg gør på søndag, så vil jeg håbe på godt vejr til et par gode billeder af hende også.

1 reply
  1. Maria
    Maria says:

    Det er så dejligt, at Casper er helt rask nu… Og sikke nogle gode billeder af Nynne, hun ser da bare fantastisk sød ud..

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *