Mallaig Copenhagen Drummer 7 uger

Igår var Nynne forbi, og hun er en lækker lille bjørneunge at se på. Hold da k… en pels. Der er et par stykker i kuldet med virkelig fed pels, og her er Nynne bestemt en af dem. Min lille Caspermand har også en virkelig god pels. Nynne var i forrygende humør, og det er hun altid siger Ole og Karen.

Så gik turen til Brenderup, og det var egentlig hyggeligt, for der er ventetid mellem fotografering og bedøvelse osv. og så kunne vi jo snakke lidt;-). Interessant for mig at se billederne. Det lærer man jo noget af – jo flere man ser – mener jeg. Gert er god til at forklare, og det er jo i min interesse som opdrætter at vide noget om afkommets led.

Selvfølgelig vil vi helst gøre rent bord med A og 0. Sådan er det. Det går bare ikke altid præcis sådan, selvom alle forholdsregler er taget. I Diesels tilfælde, så har han overhovedet ikke nogen symptomer på sin 1´ter, og det er altså den vigtigste forudsætning for et godt hundeliv!

Ellers går det fint med lille Casper inde i Odense. Det eneste der kunne være en lille bitte smule frækt, som lille Casper gør inde hos Kathrine, det er, at han går rundt med deres sko:-). Nej, selvfølgelig er det ikke frækt, det er labbeadfærd, og han opfører sig rigtigt fint derinde lyder meldingerne.

Jeg glæder mig til at se ham igen på fredag. Vi savner allesammen hans søde væsen. Det er sjovt, at selvom her er flere hunde, så har de alle deres små ting, der gør, at alle har en særlig plads, og det mærkes meget, når de ikke er her.

En der er noget mere fræk, det er Jesper. Han er fuld af energi og gode idéer. Selvtilliden og selvstændigheden er i top, og der er ikke rigtigt noget, der ryster ham. I skoven idag skulle han da lige tjekke hvad en å egentlig var for noget, og det bliver man så våd af osv. Det er Jespers stil.

Der er de meget forskellige de to brødre. Den ene afventende og artig. Den anden en “fuld fart frem” som en normal labradorhvalp. Jeg har så lige fået trukket stikket ud af ham med en lille tur ind i skoven og opmærksomhedstræning bagefter. Så ved jeg, hvad der virker, jeg har ikke rigtigt trænet med ham før nemlig.

Jeg mangler lidt oprydning på min hjemmeside. Der lidt billeder, der skal ind og lidt der skal slettes, men det bliver ikke her i aften, men så snart, jeg får lidt tid til overs;-).

 

2 replies
  1. Maria
    Maria says:

    Hihi 🙂 Ej, hvor sødt.. Der er vist ikke meget bandit over ham, hvis at rende med en sko er hans sjoveste påfund, men han er jo også en darling uden lige..

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *