Strandtur på første dag i februar

Spændende spor.

Da Jesper skulle revaccineres og rabiesvaccineres, så kunne vi jo lige så godt smutte til stranden i samme ombæring. Silja kom hjem igår, og hun elsker jo vand uafhængigt af temperaturen;-). Stranden var utroligt flot med de hvide drys af sne:-). Jesper vejer forresten 15 kg nu, hvis nogen skulle synes, at det er sjovt at følge med i vægten:-). Om alt går vel, så skal jeg ikke til Brenderup før om 3 uger for at revaccinere Casper. Lidt billeder herunder fra dagen.

 

1-2-2012-2.jpg

Silja er meget god til at gøre sig spændende. Hun kørte en session med “ud i vandet – op på stranden”, og Jesper var ren beundring i koncentreret form:-).

1-2-2012-3.jpg

Det ser lidt vildt ud, men det er det egentlig ikke. Silja løber og Jesper løber lidt bagefter, men følge hende det kan han altså ikke, og de tumler ikke. Det gør de bare ikke, og hvis de begyndte ville jeg stoppe det med det samme. En fuldvoksen hund og en hvalp skal ikke lege vildt. Tjek lige Siljas brystkasse – dejligt syn:-).

1-2-2012-4.jpg

Gad vide hvad de spiser? Jeg tror slet ikke, at jeg vil vide det, men de er enige om, at stranden er en skøn restaurant;-).

1-2-2012-5.jpg

Fuld firspring. Jesper er 3 måneder idag:-).

1-2-2012-6.jpg

Jesper igen i fart.

 

10-1-2012-2.jpg

Neiij – hvad er det dog? Billede fra i mandags, hvor Jesper lige skulle prøve et slæbespor. Det er ikke det fedeste med sne og frost til sportræning, men jeg synes egentlig, at det gik godt. Det der ligger i nettet er de lunger, som jeg hentede i lørdags.

30-1-2012-1_0.jpg

Jeg tror, at man kan ane en klat kattemad i sporet. Han er god til at holde fokus på opgaven, og som den lab han er, så går vejen til hans hjerte gennem mad:-). Det vigtigste er motivation og koncentration, og han tegner rigtigt fint i forhold til spor

 

 

4 replies
  1. Ulla Mattisson
    Ulla Mattisson says:

    Hej! Hvor er det dog skønne billeder. Han vokser godt. Jeg tror det bliver nogle kraftige hunde.Glæder mig til at se dem d. 11.2

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *