Ormekur…..

Jeg går ud fra, at hundefolket har hørt om, at “rævens dværgbændelorm” er observeret her i Danmark. Fødevarestyrelsen anbefaler at man giver hunde i risikogruppen ormekur hver 4. uge. Hunde i risikogruppen er de hunde, der færdes frit i skoven og som kan mistænkes for at spise mus eller andre gnavere – eller ræve-ekskrementer.

Mine tre har fået. Jeg har ikke observeret orm hos dem overhovedet. De spiser ikke mus, det har jeg aldrig set i hvertilfælde, men man ved jo aldrig. Jeg er aldrig helt klar over, hvad de egentlig indtager ude i skoven, så de har fået, og de får igen. Jeg vil så lige snakke med Gert om hvor tit, for jeg synes godt nok, at hver 4. uge er ofte.

I morgen får vi besøg af Nynne – og Karen og Ole. Jeg skal lige løbe en lille tur med hende inden den “rigtige” tur i ringen i Nyborg på lørdag. Det skal nok blive sjovt,  det er meget længe siden, at jeg har været til en rigtig DRK udstilling, og det er da interessant at følge lidt med i, hvad der rører sig – og måske kigge fine drenge;-).

Jeg håber ikke, at vejret er alt for skønt på dagen, for så får jeg lynhurtigt tanker om, hvad jeg ellers kunne have lavet med mine hunde på en dejlig fridag – hehe;-). Det er nok ude i naturen, at vi føler os bedst tilpas – både dem og så mig;-).

Både Diva og Tea har trænet spor i denne weekend. Jeg skal igennem en eller anden form for proces i forhold til at lære at gå med en “anden” hund – altså Diva. Man må godt grine lidt af det, men det er s.. sin sag at lægge års træning og prøver med en superhund ned i rygsækken og så give en ny en chance. Jeg har ikke pensioneret Tea, det er ikke det jeg mener, men Diva er ikke  en gul udgave af Tea, hun er Diva, og hun kan godt, men hun går anderledes. Jeg trænger til en tur ned til Teas coach her i løbet marts, så jeg kan få lidt sparring. Jeg havde lagt små overraskelser til Diva på sporet idag. Sårlejer med pürschtegn, og sålejer med en begravet lille bitte bøtte med en lille smule ost i;-). Hun markerer og graver så fint i sårlejerne, så det bliver en del af vores træning fra nu af:-).

“Kennelbollerne” skal i ovnen og bages færdige inden “arvingerne”;-).

22-2-2014.1

Det er tydeligt, at det interesserer Diva mere, hvor jeg er- end det interesserer de to sorte. Hun er så ung, og hun følger mig også rundt i huset – også på toilet – om muligt. De var en tur i skoven i Gadbjerg, da jeg var ovre og besøge Maria og Silke

22-2-2014.2

Snuderne i skovbunden – top sort tøsehygge:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *