En lille ferie i det svenske

Så kom vi hjem fra en lille tur til Sverige. Super hyggeligt med Mathias, Linnea og Erling og mig – og hundene i det svenske. Vi var i det sydlige Småland i “Trulsabygget” i et dejligt hus i skovkanten.

Hundene er jo lidt i paradis, når de er i Sverige –  lange gåture og flere om dagen, de er også helt og aldeles udmattede lige nu. De har gået forskellige steder hver dag, og det har været meget meget sundt for Diva med en ordentlig en på opleveren:-).

På min fødselsdag i tirsdags var vi en tur i Kristianstad og bagefter gik vi tur på “Skåneleden” – eller bare en lille del af den;-). Dejlig dag og nærmest forårsvejr:-).

Jeg har i øvrigt lagt spor til Diva hver dag deroppe, og det er gået rigtigt godt med at gå dem. Man kan roligt sige, at der var afledningsfært af den massive slags i terrænet. Der var så mange spor efter elge – og gødning efter dem, men det tog hun sig faktisk ikke af. Hun er tydeligt ung og urutineret når hun går, men jeg kan stole på hende, og det er nummer 1.

Senere på året tror jeg, at vi vil forsøge  en sporprøve eller et par stykker i Sverige, meeen hun skal lige være gammel nok, og have en 3 timers her i DK.

Vi har i øvrigt meldt til “Kørekort til hund” hver onsdag fra nu af. Diva har “brugsprøvetræningsalderen”, men det hold der kører gennem DRK Fyn lige nu, ligger lørdag formiddag 40 minutters kørsel herfra. Jeg synes, at det er meget køretid i forhold til udbyttet, og jeg ved, at der vil være en del gange, hvor vi ikke kan, når det ligger på en lørdag.  Ud blandt andre hunde, det skal hun altså, og lære at arbejde under “distraktioner”, det skal hun også, og nu prøver vi “KTH” – bronze i første omgang. Vi skal træne alle mulige steder rundt i Odense, og der er allerede dato på bronzeprøven – spændende:-).

17-2-2014.8

Mellem gåture og spor, kan man sagtens apportere. Diva er godt nok hurtig – hun elsker det.

17-2-2014.9

17-2-2014-10

17-2-2014.11

Jeg må så erkende, at hun også er lige hurtig nok til at aflevere;-). Vi skal lige have trukket momentet lidt, så der er lidt at arbejde med i den kommende træning. Hun kommer lynhurtigt retur, og det er rigtigt godt.

20-2-2014.1

Så slappes der godt og grundigt af. Tea var helt vild med den bløde “fodskammel”:-).

20-2-2014.2

Lærke og Mathias hygger i sofaen – og Diva.

20-2-2014.3

Vi poserer i “Baghaven”;-).

20-2-2014.5

De er bare skønne – mine piger:-).

3 replies
 1. Ulla Mattisson
  Ulla Mattisson says:

  Skønt at høre om jeres dejlige tur til Sverige. Hun skal nok blive rigtig god . Så kan det være vi mødes til KTH.
  Hvad hold er du på? Vi er også meldt til….

  Reply
   • Ulla Mattisson
    Ulla Mattisson says:

    Hej igen! Vi er på bronze nu og håber på at bestå- men der er rigtig mange udfordringer. En ting at gå LP lydighed –
    en anden ting at gå pænt sammen med andre- så der skal virkelig trænes. Vi skal gå på hold 2 fra kl. 19.45

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *