Udfordrende KTH

Der var hyggeligt besøg af Nynne og Karen og Ole i mandags, og jeg fik stillet og løbet lidt med en meget meget glad Nynne. Det skal nok blive en fest i Nyborg i morgen:-).

Diva og jeg var til KTH i onsdags, og vi kom på hårdt arbejde. Der skulle kæmpes for at holde kontakten, når man skulle gå på en lang række (og ikke forrest;-)) inde på banegården.

Vi skulle hilse på hinanden med hund nede i en tunnel osv.. Jeg havde for lidt kyllingepølser med, men det kan der rodes bod på til næste gang.

Vi mødte så lige Karen og Oles datter med Ronja til træning – lidt sjovt:-), og også sjovt at se, hvordan to labber bliver tiltrukket af hinanden;-).

Ronja har også epilepsi, og skulle begynde behandling med medicin samme aften. Silja er sat ned i dosis efter blodprøven torsdag. Nu må vi se – og håbe på, at det har den ønskede virkning. Indtil videre har Silja ikke været sig selv – overhovedet.

27-2-2014.1

Det har jo været forår i ugens løb, og Tea nød at hente en “and”.

27-2-2014.5

Gåtur med mor og mormor i skoven. En “lille” pind er altid godt, og Diva håber altid, at Tea og Lærke vil lege lidt med hende og en pind – meeen…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *