Nyt på hjemmesiden – k……… tanker er flyttet.

Dejligt med selskab i kassen:-).

Jeg har lavet et nyt afsnit under “Hvalpe”. Det hedder “Før du køber hund overvejelser”. Her står det, som jeg foreløbigt har prioriteret at skrive om, for det er faktisk min mening, at udbygge det med tiden. Der kunne komme andre relevante tanker forbi;-), og det er lidt sjovt at skrive det ned. Om det er sjovt at læse, det må læserne afgøre;-). Det er påfaldende, at potentielle købere (ikke alle, men nogen) prioriterer kønnet på hvalpen højere end en stærk sundhed. Jeg er nødt til at undre mig, og derfor kom der så tankerne om køn. Tiden som man vil/kan bruge er langt vigtigere end han/tæve problematikken for langt de fleste købere, så 15 minutter om dagen er født af nødvendigheden af at investere sig selv og sin tid i “projekt hund”.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *