En helt ny verden.

Vask og aftørring efter maden - man er vel en rigtig bordherre;-).

De små fedbasser, der er 3 uger på tirsdag har gennemgået en kæmpe udvikling de sidste par dage. Fra at være små blinde og døve væsner, der kun var orienteret om nærheden til Tea og hendes mælkebar, er de nu også begyndt at orientere sig mod os og verden. De kan helt sikkert høre nu, for de reagerer på stemmer og hvis der ellers er “støj”. De er stadigvæk meget fixerede på Teas mælkebar, men de har nu tilbud om en “lækker menu” bestående af blendet opblødt “Royal Canin starter” blandet med Royal Canins baby-dog milk. Hold da k… for et svineri, når de spiser. Jeg glæder mig til, at de er i stand til at spise en smule mere kultiveret, men de får da lidt af det i maven og tager så desserten hos Tea. Tea ligger stadig i kassen om natten. Hun ligger i hvertilfælde i den om morgenen om morgenen – selvom der er ved at være trangt for både mor og børn i den lille kasse. Den er åben om dagen, men jeg har stadig lukket om natten, fordi jeg ikke har set dem allesammen være i stand til at komme op ad trinnet igen. Det ville jo være synd, hvis der skulle ligge en strandet fedbasse på gulvet, og de andre så kunne hygge hos Tea. Det er et spørgsmål om  kort tid, så mestrer de det med trinnet allesammen, og så vil der være adgang til den store kasse hele døgnet. Vi havde besøg af Ulla igår – vores rallytræner. Hyggeligt og dejligt at vise de små frem til en labradorelsker:-). Først var vi om søen med de store  -og Ullas gamle Monty. Så var det lidt hygge og fodring af de små, som i øvrigt blev filmet på video:-).

Maria kommer og er her en del af ugen, det er så hyggeligt og så dejligt, at jeg kan være hjemmefra med helt ren samvittighed:-). Jeg ved ikke, hvordan folk gør, hvis de ikke har så opbakkende en familie som jeg har – aner det ikke, men ved, at jeg er et priviligeret menneske.

Vi har været i skoven et par gange – de voksne og jeg her i weekenden. Det gav så lidt til juledekorationerne, og hundene og jeg nyd det milde og ikke ret juleagtige vejr.

Lidt billeder skal I da have –  selvfølgelig. Forresten er alle der kommer og kigger her i huset velkomne til at medbringe aviser (vi bruger mange nemlig) og gamle tøjdyr/bamser. Hvalpene vil elske at arve alt muligt spændende. papruller, der har været sølvpapir på er også fine. Plysrangler med lyd i osv. Vi kan bruge alt, der er sikkerhedsmæssigt forsvarligt – også store bamser og bolde, så ned i gemmerne og se, om der ikke er et eller andet, som alligevel bare skal smides ud.

20-11-2011-1.jpg

Det traditionelle “vi kan både spise og trampe i maden” billede. Se for jer, at de så går rundt i hvalpegården på de dejlige poter bagefter;-)).

20-11-2011-2.jpg

Oven på anstrengelserne, gør det godt med en lur. Man kan jo godt se, at de ikke ligefrem mangler noget;-).

20-11-2011-6.jpg

Tålmodige Tea lægger mælkebar til den grådige flok, og enhver der holder af sin tæve vil synes, at det er tiden, at supplere med mad udefra.20-11-2011-7.jpg

Den der med ryggen, den holder endnu. Man spiser altså godt mens man ligger  på ryggen – prøv selv;-).

20-11-2011-4.jpg

De bliver tørret først med en våd klud og så med et håndklæde efter måltidet. Her er det Linnea, der er igang med en sort dreng:-).

20-11-2011-3.jpg

Så er man ved at være klar og næsten ren igen:-).

20-11-2011-15.jpg

Cool Hunter – eller Cliff Hanger skal lige trøstes lidt. Man kan jo blive forspist;-).

20-11-2011-13.jpg

Lidt hyggeligt med pigeselskab – man er vel en lille guttermand:-).

20-11-2011-14.jpg

Så skal verden lige undersøges, og vi har lagt lidt legetøj ned til dem:-). Den lille gule dreng her, logrede rigtigt til os idag, derfor har han fået navnet “logremanden”:-).

20-11-2011-11.jpg

Man kan jo blive træt på vejen. Det er en sort dreng, der ser lidt udmattet ud, og en sort pige, der faldt i søvn på trinnet;-).

20-11-2011-10.jpg

“Logremanden” “on tour” og tante Silja på vej ind i kassen. Momsen og tanten kan komme og gå i kassen nu, men vi styrer det nu, så der er besøgstid, når det passer, og der alligevel er aktivitet i kassen. Som en rigtig “momse”, så hjælper Lærke gerne til med det praktiske – slikker de små f.eks. tanten venter lidt på, at de bliver lidt sjovere, og igår skyndte hun sig ud igen, for nu syntes hun altså, at der var rigeligt med små kræ.

 

 

5 replies
  1. Ulla Mattisson
    Ulla Mattisson says:

    Hejsa. Ja tak for i går. Turen i skoven. Montie syntes det var spændende med nye dufte. Jeg kan allerede se at der sker noget. Det går alt for hurtig.
    Jeg kommer helt sikkert forbi igen. Det skal helt sikkert være en lab igen. Hvor er de bare dejlige. Rigtig gode billeder. Tak.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *