Lidt billeder mm..

Kan se, at vi var i august sidst jeg skrev på bloggen. Beklager, men sådan kan det gå, det er trods alt vigtigst at være aktiv med hundene og have tid til det jeg vil kalde et almindeligt liv også.

Det var skøøønt ikke at skulle ud ad døren til noget i denne her weekend. Der blev både gået tur og spor og vasket sengetøj og gulve osv. og hygget menneskehygge;-).

Kommende weekend står i stævnetegn for Linnea, og jeg er ikke helt klar over, hvordan jeg fordeler hundene, men jeg kører frem og tilbage, og har måske to med ad gangen og to hjemme hos Erling. Nu ser vi, der er jo stadig et par dage til, men vi snakker om et stævne, hvor Linnea og hest kommer fredag, og er færdige søndag -på Orelundbanen, så der er ikke meget langt, men der bliver ikke tid til andet end det.

Vi har gået lidt overnatningsspor, og det går godt, så vi fortsætter med det. Jeg laver et anskudssted med schweiss og derfra trækker jeg et løb – ikke andet, og det er ikke let let, men når de først er igang, så går det rigtigt godt.

I fredags var de alle 4 med i skole. Mit skolehundsprojekt er ikke rigtigt startet. Jeg har ikke fået tid til det, og på grund af reformkaos, så ville jeg ikke trænge mig voldsomt på inden sommerferien. Der er ikke styr på det praktiske i forhold til, hvor hunden kan hvile sig, hvis jeg ikke lige kan have den med osv.. men set i forhold til lærerarbejdspladser og en masse andet, så har jeg holdt lav profil – endnu.

Jeg vil forsøge at inddrage dem i det omfang, at det er muligt for mig, og fredagens oplevelser med hundene og børnene gav endnu mere blod på tanden. Det at gå med en hund gav helt klart en mulighed for kontakt også til andre elever, det var nok min iagttagelse nummer 1.

Der skal masser af godbidder med næste gang, det hyggede både børn og hunde sig med, og enkelte fik også lidt træning sammen, det tror jeg helt klart skal prøves igen

Jeg kommenterer ikke de billeder, jeg sætter på fra dagen, men jeg synes faktisk også, at de taler fint for sig selv:-).

Vi var oppe til revaccination for Leptospirose med Cassie idag og en tur til stranden – så dejligt, og der blev svømmet godt igennem.

4-9-2014.1

Koncentreret og i et dejligt tempo. Diva går som Tea stille og roligt.

4-9-2014.2

Trofæet skal bæres hen til bilen.

4-9-2014.5

Cassie fandt en “cigar”. Hende kan man s.. ikke tage billeder af, når hun går spor. Cassie giver den max gas fra start til slut, så det er bare med at holde fast og følge med.

4-9-2014.6

Maestro – mor Tea.

4-9-2014.7

Det er sjovt, at selvom Tea ikke gør noget væsen af sig, så har hun et stærkt blik, hun hviler så meget i sig selv.

5-9-2014.1

En lille bitte kommentar. Tea får en krammer og det er Cassie i lilla. Det er skoledagens billede efter min mening på flere fronter, men hold da op, hvor har de smukke hoveder – mor og datter.

5-9-2014.2

Lærke:-).

5-9-2014.3

Lærke.

5-9-2014.4 5-9-2014.5

Vi træner:-).

5-9-2014.6 5-9-2014.7

Det er helt godt at være lærer. Skønne unger og skønne hunde:-). Super combi.

8-9-2014.1

Dagens billede fra strandturen. Se det udtryk, som Lærke har. “Drop det lige mor – de unge vil jo så gerne, og jeg gider faktisk ikke”.

Det var Tea og Cassie, der kastede sig ned ad trapperne på badebroen og hentede boldene. Diva turde ikke helt, men ville gerne svømme fra stranden af.

8-9-2014.5

Tea og Cassie. Cassie bagerst. Tea er den mest erfarne, og det ved Cassie godt. To super svømmere – mor og datter, så dejligt at se dem hygge sig på den måde. På en eller anden måde stort for mig – en ring, der blev sluttet.

8-9-2014.2

Diva og Cassie – de er da skønne.

8-9-2014.3

Diva og Lærke. Diva i nærmest konstant højt tempo – super glade super Diva.

8-9-2014.4

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *