Linnea og smukke smækre Týra fra Solhjem nåede ikke til en finaleplads i denne omgang, og det betød, at vi kunne køre hjem lørdag eftermiddag. Lidt heldigt på en måde, for søndag blev til en silende regnvejrsdag her på Fyn. Telt, hest udstyr osv. i silende regn er s.. ikke en drøm, så vi var helt okay og godt tilfredse med at stå udsovede op – i tørvejr her på matriklen søndag morgen. Så nåede jeg også at lægge spor – i regnvejr og dem gik de så igår – Diva og Cassie.

Jeg indrømmer, at Tea ligge lidt på den lade side lige pt. ikke frivilligt fra hendes side, men der er trods alt grænser for, hvad jeg kan nå, og så længe Cassie er her, så må Tea sidde lidt over. Jeg har lovet hende, at hun kommer på banen igen efter efterårsferien. Søde Cassie skal tilbage til Sjælland i efterårsferien nemlig. På trods af at Tea ikke laver det store lige nu, så er hun glad, og ser bedre ud end hun nogen sinde har gjort før, så jeg tror hun overlever den næste måned også:-).

Hvis jeg på nogen måde har mulighed for det, så vil jeg deltage i en kvalifikationsprøve til DM i vildtspor med Tea til foråret, det kunne være sjovt, det er nogle spændende spor der bliver lavet.

I søndags havde vi en ordentlig omgang “schnauzerleg”, hvor Diva og Lion fik tumlet godt igennem. Det var sjovt at se, at Cassie mente, at hun skulle passe lidt på Diva. “Jeg er storesøsteren, så du styrer dig lige ikk”. Lion og Diva er lige gode om at give den gas, men det var kun Lion der skulle styre sig, lillesøsteren hun må jo det hele;-).

De var allesammen med til “legestue”, men det var kun Diva og Lion der legede, Cassie holdt lidt øje og løb lidt med, og de to gamle sorte hyggede sig bare:-).

Ellers har vi været i skoven – som vi plejer, og hverdagen og sensommeren har sænket sig over Langebyende nr. 6 – alt går sin vante gang:-).

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *