God service

Jeg har helt glemt at skrive, at jeg havde et telt med på udstilling sidste søndag. Et nyt Royal Canin telt, som jeg havde købt “brugt” men uåbnet. Det lykkedes aldrig at få slået det op, og jeg måtte pakke det i bilen igen og stå i regnvejr på dagen.

Vi prøvede så at slå det op herhjemme, men konstruktionen var simpelthen for dårlig, så vi måtte kassere det – ærgerligt og spild af penge.

Jeg sendte en mail til RC, hvor jeg undrede mig over kvaliteten af teltet, som jeg ikke synes ligger op ad kvaliteten af deres foder…

Næste formiddag blev jeg ringet op, og spurgt om, hvad de kunne gøre for at kompensere for ulempen. Teltene solgte de ikke mere, og de anbefalede DKK´s telte. Jeg foreslog foder for det beløb jeg havde givet, og dagen efter stod der foder i min indkørsel. Det kalder jeg god service:-).

Cassie og Diva og jeg havde en fin dag i lørdags, og vi nåede næsten hjem inden regnen rigtigt satte ind. Det er jo lidt pudsigt, som der lige blev byttet om på Cassies og Divas bedømmelser i forhold til sidste uge. Jeg kan næsten ikke forstå, at folk bliver ved og ved med at tage de samme hunde med weekend efter weekend, men det er måske lige præcis uforudsigeligheden, der trækker;-). Jeg trækker lige vejret lidt på den front, og idag nød alle mine hunde en lækker og våd tur i skoven:-)). Gimle har forresten også været her, så der har været gang i dem både formiddag og eftermiddag, og der lyder lige nu en højlydt snorken fra sofaerne:-).

 

Skriv en kommentar

*