Lidt almindelig update

Roísín har det absolut bedre nu end for et par dage siden, så det går fint fremad med “Rosinen”, som er hendes kælenavn.

Jeg har haft besøg af Fine og Diva, de havde brug for et par dages pasning, og det var bare top hyggeligt. De faldt lige ind i rutinen her i huset, det var super dejligt at have de to gule smuksakker på besøg – pølseprinsesserne:-).

Anna har det rigtigt godt i Assens. Peter er blevet hooked på spor med hende, så de er i gang med at træne, og jeg skal lægge for dem om et stykke tid, det bliver super sjovt at se Anna og Peter gå.

De er skønne sammen det to. Gamle Frida og unge Anna.

 

Freja er blevet røntgenfotograferet og fået status A og 0. Jeg vil også øjenlyse hende, så er hun langt mere undersøgt sundhedsmæssigt end de fleste af sine medsøstre, der indgår i avl.

Det er ikke nødvendigt at undersøge dem, det ved jeg godt, men det er nu en god fornemmelse, at have gjort det. 

Rent træningsmæssigt, så går det godt med Freja. Hun er sjov at træne med, og hun er hurtig som en ninja både i hovedet og benene. Mit fokus lige nu går på, at hun skal bevæge sig tæt på mig. Det med bare at gå tur og løbe løs, det duer ikke i den proces. Løs betyder altid under kommando – lige nu i hvert tilfælde. Der er virkligt forskel på gåtur med en labrador og en spaniel, det er jeg nødt til at indse efter næsten et år med sådan en i huset. 

Det er en lille hund med meget stor personlighed jeg har fået mig – livet bliver aldrig det samme som før – og heldigvis for det. Der er fest og skuespil i hende til den helt store guldmedalje, og så følger hun mig overalt – om muligt. (ikke hvis der er en hare eller en fasan eller en høne i nærheden:-)). 

Jeg har sakset følgende fra et fb.opslag. Det passer utroligt godt på de to spaniels, som jeg har og har haft i mit hus:-)).

2 Ft. Springere og en Ft.cocker er døde og står nu alle foran Gud ved indgangen til himmeriget.
Gud spørger dem alle tre, hvad de tror på?
Springer 1 siger: “Jeg tror på disiplin, træning og loyalitet overfor min ejer.”
“Godt”, siger Gud, “så tag plads ved min højre side.” ?
“Springer 2, hvad tror du på ?”, spørger den kære Gud. Springer 2 svarer: ” Jeg tror på kærlighed og omsorg fra min ejer samt på fred i verden.”
“Aha”, sagde Gud, “Du kan tage plads ved min venstre side.” ?
Så kiggede han på den lille Cocker : “Og hvad tror du så?”
Den tænkte ikke længe og svarede:
“Jeg tror du sidder på min plads!” ????

                                                                         

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *