Roísin

Der har været meget stille på hjemmesiden, jeg har haft tankerne et andet sted. Roísín blev halt på højre bagben omkring nytår. Efter et stykke tid fik jeg det undersøgt, og hun har fået diagnosen Lumbosacral transitional Vertebra. Hun har været hele “møllen” igennem med CT scanning og second opinion. Det er ikke en sygdom der er knyttet en bestemt race, og mennesker kan også have det. Det er medfødt, men viser sig først, når der er en “vækstspurt” ved 7 – 10 måneder.

Et eller andet sted, så skulle man tro, at min kvote af sygdomme hos unghunde var brugt op, men det var den så ikke!

Jeg har i samarbejde med Gert valgt at lade hende operere. Han har fjernet den tap, som han regnede med var den der gav hende problemer.

Roísín har det efter omstændighederne godt. Nu er det så bare at vente og se, om hun bliver “fit for fight”. Avl kommer ikke på tale, men en lykkelig udgang på det er, hvis hun kan komme til at fungere som jagthund for fuld skrue.

Iben fra Kennel Batmoors har været 100% reel og vi har en fin kontakt. Der er ingen, der kan gøre for, hvad der er sket. Uheldet har bare været ude – igen.

CT scanningsbillede. Roísín har en ryghvirvel for meget, og Gert har fjernet tappen til højre af. Det var mere kompliceret end han havde regnet med, og hvordan det ender, det kan kun tiden vise. 

Så er der ar for alle pengene. Det blev gjort i mandags, og allerede i dag er Roísín faktisk forbløffende frisk og ovenpå.

Denne her lille cockerpige er heldigvis sund og rask og sprængfyldt med humør og energi. Som det ser ud nu, så er det hende, der bliver mor til mit næste kuld hvalpe. 

 

2 replies
 1. Vivian Glasdam
  Vivian Glasdam says:

  Hold fast, hvor har du været hårdt ramt – god energi herfra.
  Puha, det må virkelig tage på kræfterne alle de bekymringer. Rosín skal nok blive fin igen. Når hun nu ikke kan blive avlshund, så fortjener hun en det dejligste liv med alt hvad en labradorpige kan ønske sig af spor, skov og hyggestunder.
  God bedring til jer i hundehuset – Kh Vivian (“mor” til afdød sort labrador Niki og trofast følger på din blog)

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *