Lærkes store dag;-) – og gode dage.

Nu vil jeg lige sige, at det ikke handler om noget meget stort, men vores altid sultne Lærke, der konstant er orienteret omkring, hvor og hvordan hun kan supplere sin sparsomme kost, hun fik glæde af Teas kødben igår. Tea er så opfyldt af hvalpe lige nu, så hun ikke rigtigt havde plads til sin “politistav”. Tea gik lidt rundt med den og lagde den ved siden af sig og vogtede på den, og Lærke som jo sluger alt i rekordfart observerede, hvilket hun er 100% fænomenal til. Ingen kan orientere sig som Lærke, når det gælder ost f.eks. Nå, men for første gang i Teas liv måtte hun give afkald på en goodie, og hun gjorde det ved at rejse sig med den i munden og droppe den, og så forlade lokalet. Mums sagde Lærke så fik jeg én til :-).  Det sjove er, at de aldrig direkte stjæler fra hianden. Når det forlades, så må det tages – ikke før.

Lærke har i det hele taget gode dage lige nu. Hun var med inde med Silja i onsdags, og vi var ude at gå på Marias og Siljas rute – eller på en del af den rettere sagt. Der er det fedeste gangstissystem langs Odense å, og man kan gå laaangt. jeg ved ikke hvor langt, men man kan gå i timer, og der går underligt nok ikke ret mange. Jeg har foreslået at de cykler – også for at se, hvor langt man kan komme. Når Silja går meget langt, så husker Maria at give lidt mere mad, for hun forbrænder jo – den gule prinsesse. Jeg ved, at Silja har leget med Holger igår, og Holger, der er så sød og smuk har vist gjort et godt bytte, for inden han kom til nuværende ejer, så var han lukket inde på et værelse – hos en familie, der ikke gad at have ham. Nu sover han i sofaen og går gode ture sammen med en ejer, der gider ham:-). Maria kan slet ikke forstå sådan noget, men det er en realitet, at der er mange mennesker, der har hund, der ikke burde have det. Heldigvis, at Holger fik en chance et andet sted, for det er der desværre mange der ikke gør . Endnu er hundeveninde til Silja idag, en golden ved navn Sille – altså, hvor hun får lært mange at kende der inde i Odense.

Da Tea er sat af rent motionsmæssigt, så her der så kun været Lærke og mig til at gå lidt lange ture, så vi var i skoven alene torsdag og fredag, og fredag var Lærke også med ude at gå tur med Linneas hest. Som jeg har skrevet før, så har Lærke et meget anstrengt forhold til heste, så hun går sååå pænt, når vi følges med sådan en.

Der er lidt problemer med spamkommentarer på min hjemmeside, så jeg håber ikke, at jeg overser relevante kommentarer. Christian er sat på opgaven, men dem der følger lidt med, de ved også, at der er gigantiske oversvømmelser i Bangkok, så hvornår han lige får overskud – eller bare stabil strøm til det, det må vi så se. Hvilken glæde at bombardere min mail med spam – jeg fatter det simpelthen ikke.

 

 

 

 

2 replies
  1. Maria
    Maria says:

    Silja og jeg tager en cykeltur ved åen i dag:) Hun nyder sit hundeliv på Nyborgvej. Hun har også fået en snack ven i Stefan, da hun fik lov at smage hans flæskesvær den anden dag:D Og ja, det er et fantastisk sti-system, men det er dejligt med mange grønne områder i byen ellers var det heller ikke til at have hund.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *