Lidt rod på hjemmesiden.

Som man kan se på min hjemmeside, så er der lidt rigeligt på forsiden, og jeg har bedt Christian om både at sørge for, at man kan se de gamle indlæg på siderne igen – og formindske antallet af indlæg på forsiden. Jeg er glad for det nye layout, meeeen det tager tid at lære det at kende – og det gamle var på mange måder mere simpelt for mig. Jeg vil helst have en enkel og overskuelig hjemmeside, så derfor skal der ikke være alt for meget på forsiden – det forvirrer synes jeg. Silja og jeg skulle have været til prøve lørdag, men det blev ændret til søndag, hvor jeg ikke havde pasning til de andre hunde, så jeg meldte fra. Det var faktisk rigtigt praktisk, da Linneas hest netop blev halt her i begyndelsen af efterårsferien, så vi skulle på Højgårds Hestehospital med den osv. Ljoska er nu under behandling, men vi skal trække hende frem og tilbage på sygefold og i boks om aftenen, så der er en del køreri mellem Søndersø og Rue, og det var der så mig til i søndags, så held i uheld, at jeg havde meldt fra. Ljoska bliver frisk igen, men hun skal nu lige en tur til Højgårds igen i næste uge, hvor jeg så håber på, at hvalpene er født;-).

Ellers er  efterårsferien blevet brugt til at nå lidt af hvert, som jeg ikke tror jeg får tid til de næste par måneder, så vi er helt klar til den forestående fødsel. Vi var om Dallund Sø med Katja og Diesel idag, og Diesel og Silja tog nogle ordentlige løbeture. De fik også en tur efter bold i vandet, så de var dejligt trætte bagefter. I morgen er det tid til forældresamtaler i den ene af mine klasser, så der kommer ikke til at foregå noget særligt på hundefronten her i huset.

 

Silja søndag d. 23. oktober.

Silja kigger lidt efter de sorte, men de har fundet et gammelt spor af Katjas fandt jeg ud af idag, så de samler gamle lækkerier op, men jeg træner rally og belønning med dummi med Silja.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *