Lærkes kedelige dage – Siljas fede

Sådan er  livet jo så uretfærdigt skal jeg lige hilse og sige fra mormor Lærke. Her går man og har en god tid, og så bliver man deponeret oppe på Linneas værelse sammen med en kat! Lærke har tilbragt et døgn ca. ovenpå – afbrudt af gåture, meeeen hold da op, hvor s… kedeligt. Linnea blev da også holdt vågen en del af natten, da hende og Lærke begge gjorde krav på sengen;-). Lærke er jo ikke til den diskrete side, hun er der hvor det sker, og  det var ikke der hun var i  det sidste døgn;-). Nå, men hun er tilbage i underetagen og nu skal der tjekkes op på det spændende inde i hvalperummet synes hun. Nej, det skal der så ikke –  lille Tea skal have helt fred med de små, og det indebærer ikke nysgerrige barselsgæster. Lærke er heldigvis ikke af den pigefornærmede type, men det er altså bare lidt sjovt at se, hvordan hun pt. befinder sig i en rolle, som hun ikke er udelt begejstret for:-). Silja har fede dage inklusive gåture og snacks på Nyborgvej, så hun klager ikke  sin nød;-), men nyder livet derinde.

Comments

  1. Jeg har faktisk tænkt på hvordan Lærke vil tackle at der er hvalpe, som ikke er hendes. Om hunvfil forsøge at få lov til at passe dem.

  2. Hanne Kjær - Andersen says

    Hej Gunvor .
    Hjertelig tillykke med de dejlige bamser . ¨Så kom der jo et par stykker der var gule , så er der jo håb for det næste kuld og for mig . Men uanset ser de dejlige ud og må I rigtig hyggge jer de næste 8 uger – tiden flyver bare alt for hurtigt afsted . Du kan tro jeg vil følge den her og glæde mig til dine billeder fremover .

    Mvh Hanne Kjær-Andersen

Skriv en kommentar

*