Lidt billeder mm.

Lille gul baby:-). Pigmentering følger senere, de bliver ikke ved med at være lyserøde.

Indimellem driller den nye hjemmeside, og det gjorde den lige nu. Det jeg lige havde skrevet blev pist væk, men nu er billederne der fra hvalpenes andet levedøgn. De spiser og sover og knirker og kæmper om pladserne i den ellers rigelige mælkebar. Mor Tea er meget omsorgs- og ansvarsfuld, og de bliver simpelthen passet af verdens roligste og bedste hundemor. Hun forlader meget nødigt kassen, og kommer kun ud meget kort for at ordne det hun skal udenfor. Hun har ikke lyst til at gå tur og vender bare om, når hun er færdig. Jeg lader hende selv bestemme, og blander mig så lidt som muligt. Forsyner hende med en masse mad og lægger nyt tæppe i kassen – resten tager hun sig af. Jeg har så lært efter to kuld, at hundemor sagtens selv kan passe dem. De patter, når de er sultne og ellers sover de, og Tea er så samvittighedsfuld med dem. Hun har været ca. 30 sekunder inde i stuen idag, hvor hun lige nåede at lægge sig på gulvet, så var der en lille lyd, og så var hun derinde med det samme igen. I nat viste hun igen en styrke og klogskab, som er helt utrolig at opdage. Jeg vågnede ved en hvalp, der pep noget hjerteskærende, og gik selvfølgelig ind for at undersøge sagen. Tea sad for første gang udenfor kassen og stirrede ned på det lille trin der er, som egentlig er en lille klap, der bør være lukket. Først fattede jeg ikke, hvad der var galt, men det er Tea jo vant til;-), så hun sad standhaftigt og stirrede, og så faldt tiøren, for nedenunder trinnet var en af de små  gule trillet, og der lå han og følte sig forladt og mor Tea kunne ikke rigtigt gøre noget andet end at forsøge at forklare med blikket, så da jeg fiskede han ud og lagde ham op i kassen – og lukkede for den, så gik Tea derop med det samme igen. Imponerende – det er ikke sådan  et ansvar, man forventer af en hund, men Tea er altså indtil videre en rigtig supermor. Lidt billeder er det da blevet til, kig bare med.

 

Igen mor Tea i kassen med de små.

 

Lille tæve, der ligger godt ovenpå de gule brødre.

De er gode hovedpuder synes den ene tæve at mene.

Søstersolidaritet - eller bare ren hygge - de to sorte piger ligger i ske.

Her kan man se alle 8. Yderst de to piger. Inde ved Lærke de to sorte drenge, og så de gule - de patter konstant

De kæmper godt om patterne - hvem får de bedste - sådan er det, men der er altså nok til alle :-). Det er tæverne der ligger på hver side af en gul bamse.

Lille gul baby:-). Pigmentering følger senere, de bliver ikke ved med at være lyserøde.

Meget typisk situation for dagen:-).

 

5 replies
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Hej Ulla
   Det ville være meget dejligt, om der kom noget “Montie” over deres poter:-). Deres far Major har rigtigt gode benstammer og poter:-)-

   Reply
 1. Hanne Kjær - Andersen
  Hanne Kjær - Andersen says:

  Hej Gunvor.

  Så prøver jeg lige igen . Hjertelig tillykke med Tea og dine dejlige bamser . Jeg blev selfølgelig glad for at se at der kom gule også , så er der håb for mig næste år . Håber i alle når at nyde tiden – den går så hurtigt – og jeg ønsker alt det bedste .

  Mvh Hanne Kjær – Andersen

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Hej Hanne
   Tak for det:-). Dejligt, at der er nogen der følger med derude. Hvalpene stortrives.
   Venlig hilsen
   Gunvor

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *